Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони заяви след успеха над Полша

...
Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони заяви след успеха над Полша
Коментари Харесай

Скалони: Меси може да бъде сменен само ако поиска

Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони съобщи след триумфа над Полша с 2:0, че няма желание да вади Лионел Меси от игра по време на нито един мач, в случай че самият футболист не го изиска.

" Ако Меси не ме помоли, няма да го извадя. Това е несъмнено ", изясни Скалони на конференцията след успеха, която разреши на " албиселесте " да се класира за осминафиналите на Световното състезание като водач на групата C.

" Струва ми се полуда да играем след два дни и малко, когато сме първи в групата. 01:00 сутринта е, към този момент е четвъртък... Първи сме в групата и можеше да почиваме повече “, съобщи още Скалони.

Скалони реши да смени Анхел Ди Мария в 59-та минута на мача, а по-късно играчът беше забелязан да държи лед на краката си на пейката.

По отношение на това аржентинският треньор беше спокоен: „ Квадрицепсът му се вдърви малко и предпочетохме да го извадим, тъй като към този момент знаем какъв брой е значим за тима. Освен това не си коства да не преставам с състезател, който има късмет да бъде засегнат “, приключи той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР