Andreessen Horowitz, известна инвестиционна компания, фокусирана върху криптовалутите, наскоро очерта

...
Andreessen Horowitz, известна инвестиционна компания, фокусирана върху криптовалутите, наскоро очерта
Коментари Харесай

Ето кои са основните правила, които трябва да следват крипто проектите

Andreessen Horowitz, известна капиталова компания, фокусирана върху криптовалутите, неотдавна очерта пет съществени насоки за нововъзникващите планове за токени.

Избягвайте обществените продажби за набиране на средства в Съединени американски щати

Компанията поучава да не се организират обществени продажби на токени за набиране на средства на територията на Съединените щати заради евентуални регулаторни намеси от страна на Комисията по скъпите бумаги и тържищата.

Приоритет на децентрализацията

От Andreessen Horowitz подчертаха смисъла на децентрализацията в блокчейн технологията, призовавайки кипрот плановете да дадат приоритет на този аспект.

Упражнявайте нерешителност в връзката

Компанията предизвести и за рисковете, свързани със заблуждаващи или неточни изказвания, направени от изпълнителните шефове на плановете, които могат да застрашат цялото начинание.

Експертите на сдружението предлагат на заинтригуваните лица да се въздържат от разискване или споменаване на токени преди формалното им пускане, с цел да се избегнат регулаторни затруднения.

Упражнявайте нерешителност във връзка с листванията на вторичния пазар и ликвидността

Andreessen Horowitz поучава да се внимава при навигирането във връзка с листването на вторичния пазар и ликвидността, базирайки се на регулаторни дейности на Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища, които могат да са в несъгласие с задачите на плана.

Въвеждане на заключване на токени за интервал от най-малко една година:

Накрая, компанията акцентира значимостта на заключването на токени за най-малко една година след издаването им. Това условие се отнася и за вътрешни лица, сътрудници и други заинтригувани страни, участващи в разпространяването на токени.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР