Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли разкри, че до голяма степен

...
Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли разкри, че до голяма степен
Коментари Харесай

Сампаоли призна: Аржентина е отборът на Меси

Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли разкри, че значително се преценява с огромната звезда на отбора Лионел Меси. 58-годишният експерт също по този начин призна, че гради състава си по отношение на голмайстора на Барселона.

“Ако Меси е добре, този тим е повече негов, в сравнение с мой. Щом е титуляр, това е тимът на Меси”, показа Сампаоли.

Меси се причисли към лагера на Аржентина

“Лео Меси се намира в доста умен и виновен интервал. Меси ни оказва помощ ужасно доста в преследването на нашите цели. Магнетизмът, който има Лео, е един огромен бонус”, добави треньорът на „ гаучосите “.

Също по този начин Сампаоли заяви, че нападателят на Интер Мауро Икарди и звездата на Ювентус Пауло Дибала може би ще пропуснат международното състезание в Русия това лято.

"На Дибала ще му бъде трудне да се приспособява към нашия жанр на игра. Не можем да подобрим качествата му. Ще би трябвало добре да преценим дали да разчитаме на други играчи, които са по-добри от него, или да опитаме да работим с Пауло ", сподели още Сампаоли.

Две съществени неналичия в състава на Аржентина

"Ситуацията с Икарди е сходна. Не бива да се съпоставя представянето на Икарди с Интер и това с националния тим ", добави той.

В момента "гаучосите " се намират в Манчестър, където се готвят за контролите си с Италия на 23 март и Испания на 27 март.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР