Секторът на ритейла е високотехнологичен и изпълнен с модерни решения.

...
Секторът на ритейла е високотехнологичен и изпълнен с модерни решения.
Коментари Харесай

Свръхкомпактен касов апарат ни посреща на #RETAIL SHOW

Секторът на ритейла е високотехнологичен и изпълнен с съвременни решения. От първостепенно значение за всекидневието ни, той е един от браншовете, които експертите дефинират като извънредно перспективен. Неговият капацитет ще бъде разпрострат по време на първото издание на #RETAIL SHOW, което ще се организира от 6 до 9 ноември в Интер Експо Център.

С елегантния си дизайн и компактни размери погледите ще притегли свръхкомпактният касов уред. Той носи името Daisy Compact S, тежи едвам 300 грама и е основан от българския производител Дейзи Тех. Благодарение на универсалната си батерия и опцията за връзка посредством Bluetooth и WiFi, той се трансформира в самобитен офис.
Терминалът, на който сами
поръчваме и плащаме сметката

Не сте прочели неверно. Свидетели сме на епохата, в която автоматизацията на продажбите и обслужването в комерсиалните обекти и мобилната търговия господстват с цялостна мощ. Доказателството е новаторски терминал за самообслужване, който на #RETAIL SHOW ще ни показа Разузнавателна служба на Великобритания Технология. Системата приема поръчки и заплащания без наличие на чиновник. Възможността за денонощна работа, модулният дизайн и компактните ѝ размери основават условия за висока скорост на обслужване и доста удовлетворени клиенти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР