Секси „катаджийка“ маха на шофьорите на Околовръстното шосе в София.

...
Секси „катаджийка“ маха на шофьорите на Околовръстното шосе в София.
Коментари Харесай

Секси катаджийка убива скоростта на Околовръстното в София

Секси „ катаджийка “ маха на водачите на Околовръстното шосе в София.

Пищната русокоска е облечена в сини облекла и има полицейска шапка. Кожените ръкавици очевидно целят да докарат още по-секси визия. При типа ѝ водачите стремително понижават скоростта. Когато приближат задоволително до нея обаче схващат, че мадамата в действителност е кукла, написа в. „ Телеграф “.



Снимка: Телеграф

Блондинката е остаряла познайница на водачите, които постоянно минават по този маршрут. Намира се покрай Нов български университет. Всъщност тя е благосъстоятелност на предприемачи, които имат склад до пътя.

Обличали я в разнообразни одежди. Секси русокоската е била Снежанка, през лятото носела бански, пременяла се и в милитъри костюм. Отдалеч надарената с обилен бюст и буйни къдрици кокона постоянно била бъркана с жрица на любовта. Някои водачи внезапно набивали спирачки, с цел да предложат транспорт на знойната хубавица.

Новата полицейска униформа на мацката обаче провокира същински възторг измежду водачите.

Поставянето на подправени служители на реда не е непозната процедура по света. Обикновено куклите обаче се слагат не от запалянковци, а от полицейските или общински чиновници. На подправени униформени се натъкват водачи и туристи в Съединени американски щати, Япония, остров Бали, Киргистан.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР