Сексът ви вече е по-скоро рутина, отколкото желание за размяна

...
Сексът ви вече е по-скоро рутина, отколкото желание за размяна
Коментари Харесай

Палаво помагало: Каква е тайната на неувяхващия секс

Сексът ви към този момент е по-скоро рутина, в сравнение с предпочитание за замяна на милувки? Случва се по-рядко от избори в Северна Корея? Тогава несъмнено не сте сами. Докато 57% от мъжете, които имат дълга връзка, споделят, че не са изключително щастливи със половите си каузи. Но има и двойки, които настояват, че не престават да се радват на същия интензитет и наслаждение като през първите шест месеца на връзките си, нищо че са много години дружно. Каква е тайната?

Нежни са и отвън леглото
Един от най-големите помощници на половото доволство не са извратените пози или играчките, а какъв брой щастливи са двойките отвън леглото. Ако денем им има блян и деликатност, то сигурно това ще продължава и в най-интимните им часове.

Говорят за секс
Двойките, които разискват половите си въжделения освен по време на самия акт, само че и отвън него, са в пъти по-доволни от това, което им се случва сред чаршафите. Ако пък се чувствате неудобно да говорите за фантазиите си авансово, дискутирайте най-приятните моменти от последния ви сексуален акт. Похвалата на колегата ще свърши още по-големи чудеса идващия път.

Фокусират се върху нейното наслаждение
Всеизвестно е, че задоволената жена е гаранция за естетика и покой у дома. И това дано не бъде прочетено с подигравка. Истината е, че нашият оргазъм е по-придирчив и по тази причина би трябвало да бъде по-ухажван. Само 66% от дамите доближават до края по време на секс. Ако и двамата сътрудници изпитват кулминационна точка, напълно обикновено е да желаят и по-често да вършат секс. А както знаем, колкото повече, толкоз повече.

Правят промени
Съвсем обикновено е, в случай че си правил секс с един сътрудник 2000 пъти, да ти е писнало малко от типа на програмата. Двойките, които макар доста навъртян стаж в леглото и отвън него не престават да вършат постоянно секс, обичат понякога да трансформират позициите, купуват си секс играчки, гледат порнофилми, измислят ролеви игри.

Създават си въодушевление
Запалени свещи и музика, която възбужда сетивата, може да свършат чудеса със половия живот от време на време. Повечето двойки реагират добре към тези атрибути, стане ли дума за основаване на уместно въодушевление за секс. Дългогодишните двойки с добър секс са безапелационни, че обичат,преди да си доставят взаимно плътско наслаждение, да дадат заслуженото и на другите си сетива.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР