Сега няма как да ви подкрепим, но изразяваме уважение към

...
Сега няма как да ви подкрепим, но изразяваме уважение към
Коментари Харесай

Бойко Борисов: БСП много се промени и можем да мислим за експертно правителство

Сега няма по какъв начин да ви подкрепим, само че показваме почитание към вашите гласоподаватели и вашата парламентарна група, добави Борисов на лидерската среща

" Въоръжението за Украйна мина с болшинството на ГЕРБ, БВ, Движение за права и свободи, това, което Българска социалистическа партия е поставила като червени линии, Ф-16 мина, въоръжението и всичко останало това са закони, признати от Народно събрание към този момент, какъв е казусът. Надали последващо държавно управление ще даде оръжие за Украйна ". Това съобщи водачът на ГЕРББойко Борисов на днешната лидерска среща с Българска социалистическа партия, съобщи БГНЕС.

" Ще създадем всичко допустимо за процеса за правосъдната промяна. Конгресът на ГЕРБ ни е задължил да не одобряваме коалиция с Българска социалистическа партия. Но ще беседвам с сътрудниците сходна възбрана, тъй като Българска социалистическа партия доста се промени не би трябвало да е спирачка за някакъв тип техническо, експертно, програмно държавно управление в един миг. Сега няма по какъв начин да ви подкрепим, само че показваме почитание към вашите гласоподаватели, вашата парламентарна група ", добави Борисов.

" Тези 4 точки, по които да беседваме ги има във всички стратегии, уверен съм, че отиваме за пети път на избори, по-късно отново същото ще се приказва, в случай че на сходен формат авансово не се изговори по какъв начин да се образува структуриращо държавно управление. Днес ги няма вашите съдружни сътрудници от преди месец – Политическа партия и Демократична България ", обърна се Борисов към Корнелия Нинова.

" За нашето държавно управление с Габровски, което предложихте не му доближиха 5 депутати, тъй като този диалог не беше извършен преди. Тогава нямаше да има значение чии е мандатът – първи, втори, трети. Ако имахме сходно решение къде може да се направи държавно управление и Радев щеше да се съобрази с това. На нас не ни стигна мъдрост, нито мощ, нито воля. Как са го подкарали с добре работещ парламент, само че не могат да излъчат държавно управление. Дори за отхвърли да беседват с вас, даже вие нямате разграничителни линии или червени линии които да тормозят ", съобщи Борисов.

" Най-лесно е хайде още акция, приказки, никой не желае съществено да огледа към ръководството, тъй като е тежко ", съобщи още Борисов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР