Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън индикира, че

...
Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън индикира, че
Коментари Харесай

Хамилтън: Това няма да бъде последният ми сезон във Формула 1

Седемкратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън посочва, че е малко евентуално да се откаже след края на сезона, който се надява да бъде най-вълнуващият в кариерата му.

" В актуалната позиция, в която се намирам, не мисля, че това е краят. Има промени в разпоредбите, които ще бъдат въведени от идната година, които са вълнуващи. Мисля, че това ще бъде най-вълнуващият сезон, имаме нови тимове, нови формати, нещата се изравняват. Не мисля, че краят е настъпил. През идващите осем месеца ще схвана дали съм подготвен да спра или не, не считам, почтено казано, само че в никакъв случай не знаеш “, показа той преди откриващия старт за сезона в Бахрейн през уикенда.

Тимът на британеца – Mercedes, победи в последните седем години при водачите и конструкторите, до момента в който Хамилтън е на път да стане първият играч със 100 етапни победи в кариерата си – все още те са 95. Световният първенец не крие ползите и в други сфери като музиката и модата, като напоследък е деен съмишленик на акцията за расово многообразие и тъждество сред хората. „ Не се отхвърлям, когато нещата стават сложни. Исках едногодишен контракт, изцяло предан съм на спорта. Мисля, че спортът е в най-хубавото място във връзка с стъпките, които подхващаме. Обичам това, което върша. Пристигнах по-ентусиазиран от доста време, следва ни доста добра борба, по един или различен метод, и това е едно от нещата, които постоянно съм обичал “.

Сезон 2021 е последният преди огромни промени в правилника и Mercedes е изправен пред сложна задача след тежки тридневни проби в Бахрейн. Съперникът Red Bull, с гладния за триумфи нидерландски водач Макс Верстапен и опитния мексиканец Серхио Перес, се оправиха много по-добре в тестванията и изглеждаха в положително положение, с цел да са конкуренция в неделя.

„ Намираме се в най-хубавата си форма, имайки поради единствено трите дни разполагаем за проби. Имаше голямо количество разбори, инженерите и хората, назад в завода, с цел да бъдем изцяло подготвени. Мисля, че идваме тук положителни “, приключи Хамилтън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР