Счупените предмети винаги носят нещастие – това обединява всички поверия,

...
Счупените предмети винаги носят нещастие – това обединява всички поверия,
Коментари Харесай

Поверия за счупени предмети

Счупените предмети постоянно носят злощастие – това сплотява всички поверия, които се отнасят за предмети, които са били счупени и се употребяват по един или различен метод.

Едно от най-древните поверия гласи, че в случай че счупиш огледало, те чакат седем години злощастие. Лошо е, в случай че преди да се счупи огледалото, сте се огледали в него, а още по-лошо е, в случай че се огледате в някое от счупените части. Тогава прокобата е обезпечена.

Смята се, че в огледалото се намира вашият двойник, който вие счупвате на части, откакто сте счупили огледалото, в което сте се отразявали.

 Счупено

За да неутрализирате неприятния шанс, който ви чака в околните седем години, би трябвало да боядисате с черна багра всяко едно от по-едрите счупени части, или да ги измиете на чешмата, преди да ги изхвърлите. Това ще унищожи вероятността да сте нещастни години наред.

Огледало се изхвърля, даже в случай че единствено се е напукало, защото носи злощастие да се оглеждате в пукнато огледало. Всеки път, когато се огледа в пукнато огледало, вие програмирате деня си по този начин, че шансът да бяга от вас.

Никога не използвайте счупени и пукнати предмети. Ако има опция да ги поправите, направете го, в случай че не – напряко ги изхвърлете. В противоположен случай рискувате дълго време да нямате шанс нито в любовта, нито в работата и да се чудите за какво на останалите им върви, а на вас - не. Просто повода може да е в счупените предмети, които са насъбрани в дома ви.

 Нещастие

Енергията на такива предмети е нарушена и напряко гони шанса от вас. Не се чудете, че не ви върви, в случай че пиете всеки ден кафе от пукната или счупена чаша и се храните в пукнати чинии, единствено тъй като ви е жалост да ги изхвърлите.

Не пазете счупени остарели часовници, защото те притеглят нещастието в дома ви. Часовник, който не работи, ви кара да зациклите на едно място и да не можете да вървите напред, той демонстрира по този начин нареченото мъртво време.

Ако доста държите на остарелия си часовник и в действителност не можете да съберете сили да го изхвърлите, увийте го в лилаво парче плат и го пазете на мрачно. Това ще обезврежда отрицателното му въздействие върху вас.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР