Съюзът на свободните демократи на бившия премиер Стефан Софиянски застана

...
Съюзът на свободните демократи на бившия премиер Стефан Софиянски застана
Коментари Харесай

ССД на Софиянски застава зад Радев и Продължаваме промяната

" Съюзът на свободните демократи " на някогашния министър председател Стефан Софиянски застана зад кандидатурата на Румен Радев за втори президентски мандат.
Решението е взето след извършено национално заседание, допълват от Bulgaria ON AIR. От ССД прецизират, че това е самопризнание към Радев за поредната и доблестна позиция по премахване на предходния модел на ръководство, довел България до стопански и нравствен застой, трайно закотвил я на последното място в Европейски Съюз.
" Отчитаме също по този начин като позитивна и провежданата от него уравновесена външна политика, отстояваща ползите на страната ни. В тази връзка показваме, че споделяме изцяло визията на президента Радев във връзка с Република Северна Македония и " зелената договорка ", в това число настояването му въглищните ни централи (ТЕЦ-ове) да работят и след 2036 година ", се споделя още в позицията на ССД.

Структурите на Политическа партия " Съюз на свободните демократи " също по този начин са взели решение да поддържат коалиция " Продължаваме промяната " на идните парламентарни избори.
" Смятаме, че от партиите в център-дясно точно с коалиция " Продължаваме промяната " имаме идеологическа и ценностна непосредственост. Освен това имаме вяра, че нейните създатели Кирил Петков и Асен Василев ще запазят същия жанр на ръководство, който демонстрираха в качеството си на служебни министри ", изясняват избора си от ССД.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР