Съюзът на демократичните сили се противопоставя на решението на българското

...
Съюзът на демократичните сили се противопоставя на решението на българското
Коментари Харесай

СДС чака Светия Синод да излезе с позиция за третия пол

Съюзът на демократичните сили се опълчва на решението на българското държавно управление да предложи на националното заседание да ратифицира Истанбулската спогодба. Надяваме се своята позиция, по отношение на Истанбулската спогодба, да съобщи и Българската православна черква. Това се споделя в позиция на Съюз на демократичните сили.

"Ние не можем да премълчим заплахата да бъдат сложени под подозрение обичайните полезности на българското общество, за сметка на сляпо приемане на документ, където се споделя, че пол значи „ обществено построени функции “, вкарва се понятието „ обществен пол “ и се планува децата ни да учат в учебно заведение „ нестереотипни функции на пола “. В нашата религия и традиция има единствено два пола – мъже и дами. За нас понятието „ обществен пол “ не съществува освен в правния, само че и в ценностния ни свят. Българското общество е консервативно, а не демократично, както се пробват да внушат някои политически и неправителствени организации ", споделят от партията.

В позицията се отбелязва, че Съюз на демократичните сили поддържа положителните ограничения от Истанбулската спогодба, без противоречивите параграфи, да бъдат признати в националното законодателство и по този метод да подсигуряваме отбраната на дамите и децата от принуждение, какъвто е духът на документа.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР