Формирането на правителство след изборите не е въпрос на аритметика,

...
Формирането на правителство след изборите не е въпрос на аритметика,
Коментари Харесай

Христо Иванов : Формирането на правителство след изборите не е въпрос на аритметика

" Формирането на държавно управление след изборите не е въпрос на аритметика, а на това чия политическа логичност ще надделее ", това сподели в Плевен съпредседателят на " " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, който дружно с претенденти за депутати от листата на коалиция " – " за 15-и МИР и с претендента за евродепутат Стефан Тафров организира открита среща с жители, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Дали това ще е, което ние предлагаме – продължение на промените, търсене на единодушие към националните цели като Шенген, еврозона, правосъдна промяна, смяна на политиката по приходите, на политическия модел, вложения в човешкия капитал или това, което те оферират – ръководство на ГЕРБ и с министър председател Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ", добави той.

Според Иванов Борисов занапред " загрява " с посланието, че пари няма. " Това не е правилно. Те желаят да се върнат към модела, в който се изсмукват пари от стопанската система, с цел да се преразпределят от джипката към малцина другарски компании, по тази причина ни приготвят, че пари и промени няма, с цел да се върнем към модела на " постната пица ", акцентира той.

Иванов бе безапелационен, че хората би трябвало да излязат и да гласоподават на 9 юни, " не за един или за различен, а за себе си ", тъй като " оставяйки у дома, гласувате за Борисов и за ".

" За област Плевен измежду главните цели на обединението са планове в инфраструктурата, завършването на Автомагистрала " Хемус ", създаване на обходен път на град Плевен, а персонално мой е основаване на тактика за развиване на Северна България ", сподели вторият в листата Свилен Трифонов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР