Сайтът на браншовата организация ще има раздели за членове, за

...
Сайтът на браншовата организация ще има раздели за членове, за
Коментари Харесай

Застрахователната асоциация посреща 25 ти рожден ден с обновен сайт

Сайтът на браншовата организация ще има раздели за членове, за бизнеса и за потребителите

Асоциацията на българските застрахователи обнови своята интернет страница на браншовата организация – www.abz.bg. Това е една от самодейностите, с които АБЗ посреща през октомври своята 25-годишнина от основаването си.

Обновяването на уеб страницата е подбудено от желанието на АБЗ да дава потребна и забавна информация освен на своите членове, само че и на необятната аудитория. Затова с изключение на нова визия и функционалности, уеб сайтът предлага ново наличие. Амбицията е страницата да бъде обновена и обогатявана постоянно, тъй че да е оптимално потребна за своите гости.
Новост в наличието е поръчката за постоянни периодически разбори на българския и европейския застрахователни пазари, които ще бъдат оповестени в раздел " Застрахователен пазар ". Те ще бъдат скъп източник на информация както за експерти от застрахователния бранш, по този начин и за финансови и стопански специалисти и анализатори, за медиите, учащи се и други заинтригувани лица, показват от АБЗ. На страницата може да бъде открит първият разбор " Развитие на застрахователния бранш в България през първите пет месеца на 2017 година "

В уеб страницата ще участва и потребна информация за потребителите. Създаването на раздел " За потребителя " е вследствие на устрема на АБЗ да работи още по-активно за повишение на застрахователната просвета в страната и по този начин да способства за повишение на самостоятелното и публично богатство, акцентират от асоциацията. В раздела постоянно ще бъдат оповестени материали, които на наличен и явен език да коментират спецификите на застрахователната активност и да дават отговори на настоящи за потребителите въпроси, свързани с използването на застрахователни артикули и услуги. Първите осем публикации с потребна за потребителите информация могат да бъдат открити в раздел " За потребителя ".

В уеб страницата се оформя и библиотека с нормативни актове в региона на застраховането. Раздел " Нормативна база " систематизира цялото българско и европейско законодателство в региона на застраховането. Новата интернет страница има и обособена част с достъп за членове на АБЗ. Така в допълнение ще бъде улеснена връзката сред членовете, управителните органи на асоциацията и секретариата.

Страницата е с две езикови версии – българска и британска, като последната е в развой на допълнение с преводно наличие.

Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) е учредена през 1992 година Към сегашния миг членове на АБЗ са 28 компании, разпределени в два съществени сектора - общо обезпечаване и животозастраховане. Тези компании съставляват забележителна част от стопанската система на страната като активите им към декември 2016 година възлизат на 3,5 млн. лева Компаниите в застрахователния бранш имат забележителен принос за финансирането на вътрешния дълг, като са едни от най-значимите купувачи на държавни скъпи бумаги. Членовете на АБЗ са важен институционален вложител с 1,4 млн. лева вложения в издадените на българския и интернационалните пазари държавни скъпи бумаги.

Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР