Съветникът на ръководителя на Министерството на вътрешните работи на Украйна

...
Съветникът на ръководителя на Министерството на вътрешните работи на Украйна
Коментари Харесай

Ракета е паднала близо до Службата за сигурност в Киев

Съветникът на ръководителя на Министерството на вътрешните работи на Украйна Антон Геращенко заяви, че ракета е блъснала улица „ Володимирска “ в Киев, където се намира постройката на Службата за сигурност на Украйна (СБУ) . Той написа за това в своя канал в Telegram.

Една от ракетите в Киев падна покрай паметника на Грушевски на улицата. Владимирская. Спасителите работят “, сподели Геращенко.

Освен това ръководителят на регионалната администрация на Киев Олексий Кулеба заяви за ракетни удари и сподели, че системата за противовъздушна защита работи, оповестява телеграм-каналът Politika strany. Отбелязва се, че е имало още един гърмеж в центъра на Киев.



По-рано кметът на украинската столица Виталий Кличко удостовери за детонации в централните квартали на града. „ Няколко детонации в региона на Шевченковски “, написа той.

Сутринта на 10 октомври детонации гърмяха в разнообразни елементи на Киев. На фрагментите, оповестени в мрежата, се виждат облаци пушек. Уточнява се за детонации в региона на Киев , както и в градовете Хмелницки, Тернопол и Днепър.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев приказва за вероятния отговор на Москва на терористичната офанзива на Кримския мост, където избухна мощна детонация, вследствие на която бяха развалени два автомобилни сектора на моста в посока Крим и се възпламениха седем цистерни на трен на жп релсите.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР