Бърни Уинтър (Джейн Хейзългроув) от Coronation Street е на мисия

...
Бърни Уинтър (Джейн Хейзългроув) от Coronation Street е на мисия
Коментари Харесай

Кой е синът на Бърни от Coronation Street? Истинският живот на актьора от съперничеща сапунка до бляскава приятелка

Бърни Уинтър (Джейн Хейзългроув) от Coronation Street е на задача да открие от дълго време изгубения си наследник Зодиак и може най-сетне да получи някои отговори.

Тази вечер в епизода на сапунката на ITV Бърни продължи обезвереното си търсене на детето, което даде за осиновяване преди съвсем тридесет години. Но тя остана разочарована, когато наблюдава мъж със същото име - заменено на Кристофър Грийн малко след раждането му - и възраст, който отхвърли да е индивидът, който търси.

Но когато унилият Бърни се прибра у дома, феновете видяха мъжа да изважда играчка слон от нефрит, тъкмо като тази, на която Бърни сподели на Дев, че е купила за сина си. Човекът е Кит Грийн, детектив, притеглен от DS Swain, с цел да помогне за разкриването на мистерията на изчезналата тийнейджърка Лорън Болтън.

В ролята на ченгето от Уедърфийлд и биологичния наследник на Бърни е Джейкъб Робъртс, който се причислява към стремежи актьорски състав, откакто играе ролята на Деймън Кинсела в Hollyoaks в продължение на ш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР