Съветникът“ Благовест Кирилов от екипа на Иван Демерджиев, който скри

...
Съветникът“ Благовест Кирилов от екипа на Иван Демерджиев, който скри
Коментари Харесай

Мръсотия в Narod.bg: Съветникът с поршето Благовест Кирилов мята плюнки по министър Александър Йоловски

„ Съветникът “ Благовест Кирилов от екипа на Иван Демерджиев, който скри фуражките на ченгетата, като паркира електрическо порше Taycan за 380 000 лв. току пред Министерство на вътрешните работи, е вдигнал мерника на Александър Йоловски, разкри извънредно пред Narod.bg източник от кабинета на сглобката.

Не е загадка, че 37-годишният червен народен представител от 23 МИР София е от кръжеца усвоители към някогашния министър на електронното ръководство Божидар Божанов и Кирил Петков, както и не е загадка, че същите тези красавци бяха упрекнати, че рекетират министъра на електронното ръководство Йоловски да даде на техни компании поръчки за 640 милиона лв.!

Вероятно като част от проекта за напън в софийски уебсайт излезе потресаваща плювка по Александър Йоловски, която е подписана от издателя на осведомителната организация, само че в действителност е напълно написана от съветника с поршето Благовест Кирилов, акцентира източникът на Narod.bg.

В дописката с детайли на размишление се напомнят явни обстоятелства, вадят се комфортни изводи и се задават опорки, по които читателят да си на прави извода, че оплакалият се от рекет министър не ще да е читав…

Реклама

Според текста на червен Благовест Йоловски е „ политолог с занимание осведомителни технологии ”, само че не остава и място за подозрение, че близкият му другар и екс МЕУ министър Божидар Божанов е „ потвърден специалист ”.

 Всички плювки са възможни, стига да се очерни министърът на МЕУ

Любопитен факт е, че в дните преди 29 октомври плъзна една подправена вест, която целеше дискредитиране на изборния развой. По-конкретно фейкът беше ориентиран против изпълнителния шеф на „ Информационно обслужване “ Ивайло Филипов като твърдеше за някаква негова загадка преписка със заместник-министъра на Министерството на електронно ръководство Михаил Стойнов, който бе сниман да ровичка машините за гласоподаване.

Целта на искрено лъжливата „ вест ”, изпратена и до Narod.bg, която по този начин и не тиражирахме, бе посредством втълпяване на напрежение и подозрение в изборния развой да се внуши, че „ Информационно обслужване ” обработва резултатите от вота както си желае. Естествено, измислицата незабавно бе опровергана от държавното АД, само че работата към този момент бе опечена – посято бе семето на подозрението у читателите на пасквила.

Източникът ни акцентира, че и тази офанзива идва от Благовест Кирилов, с което става ясно новата роля на корпулентния „ консултант ”.

Очевадно е, че аленото момче със синьото порше към този момент се преквалифицира в „ черен пиар ”, през който да минават омаскаряващи „ вести ” за всички неуместни, пречещи на схемите им в министерствата, приключи източикът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР