Съществуват три основни принципа, според които човешкият живот процъфтява. Първият

...
Съществуват три основни принципа, според които човешкият живот процъфтява. Първият
Коментари Харесай

ИТН: Да покажем сговор, пристойно поведение и трудолюбие

„ Съществуват три съществени правилото, съгласно които човешкият живот процъфтява. Първият се основава на това, че множеството хора са естествено разнообразни и разнородни. Ние би трябвало да намираме пътя на един към различен и да се радваме на разликите, които носят душите и интелекта ни. Бих желал да покажем сговор, благоприлично държание и усърдие, уместно на високия морал и честност на народния представител в тази зала, която Захарий Стоянов назовава „ свещена “. Това съобщи Любомир Каримански от " ИТН " (ИТН)  от парламентарната естрада.

Според него на обществото би трябвало да се предложи същинска и осезаема смяна, обвързвана с високи нравствени критерии и стандарти, без значение от политическата багра.

„ Вторият принцип е любознателността. Съчетанието на познания и морални полезности могат да доведат до по този начин стремежи наш блян към минимизиране на корупцията и да доведат към нови порядки в България. Знанието е неповторим запас “, уточни Каримански.

„ Настъпил е моментът, в който хората с пристойни държания, честност, познания, умения и опит, е нужно да запретнат ръкави и да вземат решение проблемите на хората, пренебрегвайки и укротявайки егото “, акцентира той.

„ Всички жители, които желаеме нововъведения, би трябвало да сме непрекъснато будни и да ги браним “, акцентира Каримански. Трябва да спрем да се оправдаваме, да спрем да слагаме гордостта си пред напредъка “, добави той.

Има Такъв Народ ще направи всичко допустимо да бъде формирано държавно управление и Народното събрание да изкара целия си мандат, сподели още Каримански.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР