Съществува стереотип, че в брачната двойка мъжът трябва да е

...
Съществува стереотип, че в брачната двойка мъжът трябва да е
Коментари Харесай

Мъжете признаха защо не могат да устоят на по-възрастните жени

Съществува стандарт, че в брачната двойка мъжът би трябвало да е по-възрастен. В предишното връзките, в които мъжът беше по-млад от жена си, не бяха приветствани от обществото. Днес хората гледат на нещата по-широко и разликата във възрастта не играе особена роля. Това може да ви се стори изненадващо, само че в този момент доста мъже избират дами, по-възрастни от себе си по разнообразни аргументи.

1. Зрелите дами знаят какво желаят

Това, което в началото притегля мъжа към старата жена, са нейните ясни цели. Тя има добра визия какво желае и концентрира вниманието си върху постигането на задачата.

2. Зрелите дами знаят повече за живота

Те имат повече опит в връзките. Зрялата жена предлага лично виждане за нещата. Тя демонстрира на мъжа какво коства и го стимулира за разнообразни неща.

3. Те гледат на нещата друго

Връзки с жена по-възрастна – чудесна опция за личностно израстване. Като двойка вие постоянно научавате нещо ново за себе си, само че зрялата жена оказва помощ в действителност да усетите страстите си.

4. Те са самостоятелни и самоуверени

Младите дами постоянно изискват внимание и публично утвърждение, а зрялата жена към този момент е удовлетворена от себе си. Не е нужно да потвърждава нещо на някого, не търси утвърждение. Живее удобно. Нейната убеденост и методът, по който се показва, притеглят.

5. Те са по-зрели прочувствено

Жените на възраст имат повече  жизнен опит, те минаха през доста. Те знаят по какъв начин да не демонстрират възприятията си, съвършено управляват страстите и държанието си.

6. Имат изтънчен усет

Много млади мъже избират по-спокоен темп на живот. В по-голямата си част зрелите дами избират спокойни занимавки: грижат се за градинката, рисуват, създават ръчни неща и вечерта я прекарват в места, където могат да се провиснал – да вземем за пример в джаз бар.

7. Те са страхотни събеседници

Трудно е да се откри по-добър събеседник от зряла жена. От висотата на своя житейски опит тя вижда света по-широк и по-дълбок. Ерудираната жена може да поддържа всевъзможен диалог. Тя има лично мнение по всеки въпрос и това притегля мъжете.

8. Те са финансово обезпечени

Повечето зрели дами към този момент имат открита кариера, спестявания и навика да заплащат сметките си в точния момент. По принцип мъжете също от време на време желаят да бъдат обгрижвани.

9. Децата са напуснали бащината си къща

Повечето зрели дами имат възрастни деца, които живеят настрана. Това разрешава на мъжа и обичаната му да се концентрират един върху различен и да се отдадат напълно на колегата.

10. Тя може да бъде “майка ”

Някои мъже избират зрелите дами, тъй като желаят да бъдат обгрижвани. Говорим за духовната и прочувствена поддръжка, която една стара жена може да обезпечи.

11. Готвят вкусно

Зрялата жена е усвоила кулинарното изкуство до съвършенство. Те обичат да готвят за своите мъже. Също по този начин харесват, когато цялото семейство се събира на трапезата, с цел да хапне нещо домашно и доста вкусно.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР