САЩ трябва да бъдат подготвени за ядрена война с Русия

...
САЩ трябва да бъдат подготвени за ядрена война с Русия
Коментари Харесай

Щатски адмирал видя ядрена война

САЩ би трябвало да бъдат готови за нуклеарна война с Русия и Китай, защото това е „ доста действителна вероятност “. Това написа ръководителят на стратегическото командване на Съединени американски щати адмирал Чарлз Ричард в публикация за февруарския брой на формалното издание на Военноморския институт на Съединени американски щати, заяви The Washington Times.

Ричард отбелязва, че след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики Пентагонът не е трябвало да обмисля опцията за директна военна борба с нуклеарна мощ, само че в този момент обстановката се е трансформирала, цитира публикацията РИА Новости.

„ Съществува действителна опция районната рецесия с Русия или Китай бързо да ескалира в спор с потреблението на нуклеарно оръжие, при положение на проваляне при потребление на стандартни оръжия ", споделя Ричард. Според адмирала не може да се изключи евентуалният зложелател да реши да употребява нуклеарен боеприпас. Той твърди, че защото Министерството на защитата на Съединени американски щати се концентрира върху битката с тероризма, Русия и Китай са подхванали нападателна политика, оспорвайки интернационалните правила по способи, невиждани от разгара на Студената война. Според американския адмирал сходни дейности не би трябвало да остават без отговор от Вашингтон.

„ Трябва да се състезаваме пламенно, с цел да ограничим експанзията им; отстъпвайки на техните начинания, рискуваме да затвърдим убежденията им, че Съединени американски щати не желаят или не могат да отговорят, което може в допълнение да ги предизвика “, написа Ричард.

Освен това той означи " отрезвяващия " напредък на стратегическите благоприятни условия на Китай и Русия. По-специално Ричард разказа в детайли модернизацията на съветските нуклеарни сили и създаването на нови оръжия от Москва.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР