САЩ и НАТО прехвърлят стотици тонове оръжие и увеличават инструкторите

...
САЩ и НАТО прехвърлят стотици тонове оръжие и увеличават инструкторите
Коментари Харесай

Джо Байдън призова гражданите на САЩ да напуснат Украйна

САЩ и НАТО трансферират стотици тонове оръжие и усилват инструкторите от специфичните си елементи, упрекна шефът на съветското разузнаване

Президентът на САЩДжо Байдън прикани жителите на Съединени американски щати да изоставен Украйна в този момент, тъй като той няма да изпраща американски военни, с цел да ги изтеглят ако Русия нахлуе в нея, тъй като това би могло да провокира международна война. Той направи това във включване онлайн в новините на Ен Би Си, предава вестник.

"Нещата могат да излязат отвън надзор доста бързо в Украйна ", съобщи Байдън. "Когато американците и руснаците стартират да стрелят един по различен, то тогава ние се озоваваме в един доста друг свят ", сподели още американският президент и добави: "Американските жители би трябвало да заминат, те би трябвало да заминат в този момент ". "Ние си имаме работа с една от най-големите армии в света ", сподели още Байдън, визирайки съветската войска..

Държавният департамент също предложи на намиращите се в Украйнаамериканци неотложно да изоставен тази страна. Препоръката, качена на уеб страницата на ведомството, гласи да не се пътува до Украйна, а тези американци, които към този момент са там, да изоставен в този момент тази страна, като употребяват пътнически или частни полети. На тези, които въпреки всичко решат да останат в Украйна, Държавният департамент предлага да бъдат извънредно внимателни при положение на престъпност, цивилен протест и евентуални бойни интервенции, в случай че Русия предприеме военни дейности. В предизвестието се акцентира, че някои региони на Украйна са с нараснал риск. В уеб страницата се показва, че предизвестието да не се пътува до тази страна е и поради обстановката с Ковид-19 в нея.

Властите в Киев се готвят за война в Донбас, те са съсредоточили всички боеспособни елементи на въоръжените сили на Украйна на линията на прикосновение, сподели в това време в изявление за съветския вестник “Московский Комсомолец “ шефът на Службата за външно разузнаване на Русия Сергей Наришкин, представен от Агенция Фокус.

"Каква е задачата? Мисля, че да се унищожат националните републики (непризнатите републики в Донбас-бел.ред.). И всичко това за да се въвлече Русия във вътрешноукраинския спор ", сподели той. Според него „ националисти и западни ментори “ тласкат украинския президент Владимир Зеленски към война.

"Има всеобщо прекачване на стотици тонове военна техника и муниции от американски бази в Европа, от Англия, Канада. Контингентът от съветници и инструктори от специфичните елементи на НАТО се усилва. Има даже информация за появяването на многонационални джихадистки военни групировки “, сподели ръководителят на Службата за външно разузнаване.

Той добави, че в зоната на спора са пристигнали и публицисти, с цел да „ приготвят подправени вести. “

„ По линията на демаркация в Донбас се приготвят провокации от страна на украинските специфични служби и въоръжените сили на Украйна и тяхното „ документиране” в жанр подправени „ бели каски” в Сирия. Контингентът на „ пропагандните сили за бързо разгръщане” на западните медиите там се е нараснал неведнъж “, акцентира Наришкин.

"Единственият метод за разрешаване на този спор е дипломатическият път. Това е пътят посредством използване на комплекс от ограничения за осъществяване на Минските съглашения ", акцентира ръководителят на Службата за външно разузнаване.

Той добави, че Москва в никакъв случай не е подхранвала и не подхранва проекти за навлизане в Украйна. В същото време Наришкин отбелязва, че управляващите в Киев схващат какво ги чака в случай на военна случка. "Не е в полза на народите на Украйна и Русия пламъците на войната да пламнат. Последствията за всички във всеки случай ще бъдат тежки ", акцентира той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР