Сашо Кадиев за пореден път прикова погледите с колоритни изказвания

...
Сашо Кадиев за пореден път прикова погледите с колоритни изказвания
Коментари Харесай

Сашо Кадиев за хорското мнение: Ами, дреме ми

Сашо Кадиев за следващ път прикова погледите с колоритни изявления в " Преди обед ", а най-потърпевша, не за първи път, се оказа екранната му партньорка Деси Стоянова.

Синът на Катето Евро очевидно към този момент е цялостен непукист пред камерата и не се преценява доста много какво приказва, поради информациите, че скоро приключва с ролята на тв водещ и се отдава единствено на киното и театъра. Репликите му, предстоящо, подразниха много фенове, които не за първи път реагират след негови изцепки.

В рубриката си " Опасни връзки " Радина Червенова попита Кадиев и колежката му Деси Стоянова: " Вие сте известни, харесвани и по тази причина сте много обсъждани хора. Как на вас ви въздейства непознатото мнение? Докосва ли ви? "

" Честно ли да отговоря? Ами… " дреме ми ". С две думи, аз съм привикнал на публично мнение от дете около майка си Катерина Евро. От раждането си съм привикнал с това хората да разискват някакви неща и да приказват. Отдавна съм надмогнал тези неща ", съобщи Кадиев пред смаяния взор на Червенова. И тя възкликна: " Значи ти си доказателство, че човек може да си построи отбрана ".

" То се основава в този момент. Човек би трябвало да има механизъм, с който да се пази. Има доста известни и публични персони, които не устоят на удара. Селена Гомес да вземем за пример е един от образците за това. Тя призна, че на нея й е доста тежко от хорското мнение, което чете в мненията. Чувства се зле. Има и други като в моя случай, които не четат нищо и изобщо не ги интересува какво мислят другите ", побърза да разясни 39-годишният артист.

А Деси Стоянова не устоя и се включи: " Аз това, което мога да кажа напълно в резюме, е, че се пробвам да отсея градивна рецензия, в случай че има някаква, в противоположната връзка, която получавам. А това, което е чист хейт, просто го пренебрегвам ", написа blitz.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР