Саша и Малия Обама пораснаха пред погледите на целия свят,

...
Саша и Малия Обама пораснаха пред погледите на целия свят,
Коментари Харесай

Мишел Обама разказа забавни истории за дъщерите си

Саша и Малия Обама пораснаха пред погледите на целия свят, само че в този момент живеят умерено, надалеч от медиите и фотографите. Майка им, Мишел, споделя в детайли за всекидневието на двете си дъщери, които в този момент са млади девойки. В изявление за " People " някогашната първа дама на Съединени американски щати споделя, че двете сестри, които са доста близки, са решили да заживеят дружно, съобщи БГНЕС.

Когато 24-годишната Малия и 21-годишната Саша оповестяват решението на родителите си, Мишел Обама едвам сдържа насладата си: " Опитваш се да не реагираш прекалено, не искаш да кажеш: " О, Боже, толкоз се веселя за вас ", тъй като тогава те могат да си помислят: " Може би, в случай че майка ми харесва тази концепция, тя не е толкоз добра ".

Michelle Obama says it is fun to see her two daughters Sasha and Malia “adulting in the world ” now, in a new sit-down interview with.

Watch “: The Light We Carry, A Conversation with Robin Roberts ” Sunday at 10/9c on.
— 20/20 (@ABC2020)

" Но в действителност е отлично да видя, че двете девойки намират наслаждение в концепцията да седнат дружно към кухненската маса. ", прибавя брачната половинка на Барак Обама. Изказването беше направено във връзка популялизирането на новата ѝ книга " Светлината, която носим ".

I had so much fun shooting the cover of my new book,. Here are some behind-the-scenes moments from that day that I wanted to share:
— Michelle Obama (@MichelleObama)

Двете сестри са избрали да се открият в Лос Анджелис - град, който не е определен инцидентно, защото Малия към този момент е ефирен сценарист, а сестра ѝ е студентка в Университета на Южна Калифорния.

Този път, в изявление за ABC News, Мишел Обама съобщи, че ѝ е " занимателно " да гледа по какъв начин дъщерите ѝ " порастват в този свят ". За да поддържа думите си, тя споделя фамилен виц отпреди няколко месеца, когато Малия и Саша поканили родителите си в новия им апартамент. " Бяха ни поканили преди вечеря на коктейл у тях, бяха приготвили плата с салами и се пробваха да създадат два коктейла мартини. Но осъзнават, че не разполагат с нито една от съставките. Те въпреки всичко се пробваха, тъй като ни бяха поканили. И е занимателно да ги видиш по какъв начин се развиват ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР