Със своя исторически чар, прекрасни плажове, вкусна храна и винаги

...
Със своя исторически чар, прекрасни плажове, вкусна храна и винаги
Коментари Харесай

10 от най-добрите ол инклузив курорти в Гърция

Със своя исторически сексапил, прелестни плажове, вкусна храна и постоянно отзивчиви хора, Гърция е многогодишна обичана дестинация за туристи от целия свят.

Това е място, на което релаксацията цари.

А в случай че в действителност желаете да се отпуснете и да не вършиме безусловно нищо, страната предлага доста ол инклузив курорти, които да опитате.

От такива единствено за възрастни или подобаващи за фамилии до спа бягства и изпълнени с завършения занимания, вижте 10 от най-хубавите ол инклузив курорти в Гърция, подбрани от T+L.

Aeolos Beach, Корфу

Модерен и изискан, Aeolos Beach Hotel е мястото, което не би трябвало да напускате, с цел да се забавлявате. Гръцкият островен курорт включва два басейна, спа център с цялостен набор от услуги и доста действия, като тенис, фитнес класове, плажен волейбол и други.

Хотелът предлага и нощни занимания с присъединяване на локални музиканти и танцьори. Опцията за ол инклузив включва всички ястия в главния ресторант, безкрайно количество бутилирано вино, бира, безалкохолни питиета, шезлонги и чадъри на всички басейни и плажа, детски клуб, достъп до сауна и фитнес зала и други.

Ikos Olivia, Халкидики
View this post on Instagram
A post shared by Football Escapes (@footballescapes)

Ikos Olivia е отлична фамилна алтернатива. В ол инклузив курорта децата отсядат гратис и могат да играят през целия ден в детския клуб, където за тях ще се грижи специфичен личен състав. Гостите могат да избират сред типичен стаи или частни бунгала, в които обзавеждането е в средиземноморски жанр.

Плъзгащите се порти от пода до тавана водят към балкони, вътрешни дворове или даже личен басейн. Гостите имат достъп и до частния плаж на хотела, няколко басейна, спа център с цялостен набор от услуги и други.

Kiani Beach Resort, Крит

Kiani Beach е още едно място, уместно за фамилии. Тук има толкоз доста действия за деца (и даже грижи за бебето), че родителите може да не виждат малчуганите през цялата почивка. Има доста занимания и за възрастните, в това число спа пакети, водни спортове и други. Вечер цялото семейство се събира още веднъж, с цел да гледа занимания онлайн, вариращи от локална музика до вълшебен трикове.

Creta Maris, Крит
View this post on Instagram
A post shared by ALEX AENDER (@alex_aender)

Внимание, кулинари, това е за вас. Както споменахме нагоре, Гърция е парадайс за феновете на храната.

Creta Maris е дом на шест ресторанта и седем бара, измежду които заведения, в които можете да седнете напряко на идване от плажа, както и първокласни места със специфичен дрескод. Курортът ще сътвори за вас грандиозно персонално кулинарно преживяване с аспект към скалистия бряг, тъй че да вечеряте край морето на свещи и лунна светлина.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР