Със сигурност си спомняте невероятното и абсолютно неочаквано шоу по

...
Със сигурност си спомняте невероятното и абсолютно неочаквано шоу по
Коментари Харесай

The making of рисуваната на живо рокля на Coperni


Със сигурност си спомняте невероятното и безусловно ненадейно шоу по време на Седмицата на модата пролет/лято 2023, когато Себастиан Майер и Арно Вайан, създатели на ултрамодерната парижка марка Coperni, проектираха рокля от А до Я непосредствено върху тялото на Бела Хадид онлайн. Те даже направиха филм за основаването на този запаметяващ се миг.

Тайните на роклята, изрисувана със спрей, онлайн от Coperni



Преди да показват своето ревю за пролет/лято 2023 година в Париж, дизайнерското дуо описа пред Vogue за новата си сбирка: " Това е нашият празник на женските силуети от предишните епохи. Искахме да осъвременим нашата хармония по един по-зрял и теоретичен метод. "

Цялото ревю направи усещане, само че решаващият миг в шоуто беше финалът на спектакъла, който мигновено стана viral в обществените мрежи. Звездният модел Бела Хадид се качи на подиума по долни дрехи и се нарежда непосредствено в центъра. Именно там екип от експерти, управителен от доктор Манел Торес, откривател на Fabrican spray fabric (патентован материал за напръскване, който се втвърдява в текстил), сътвори най-футуристичната рокля в сбирката, непосредствено върху кожата на модела.

Краткият филм на марката наблюдава първичните проби на експертите, подготовките за магическия миг с Бела Хадид, представянето и реакциите на модела на място по-късно необикновено прекарване. Заслужава си да се гледа.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР