Русокосата фурия Денислава от Игри на волята“ няма търпение да

...
Русокосата фурия Денислава от Игри на волята“ няма търпение да
Коментари Харесай

Русокосата фурия от Игри на волата: Нямам търпение, направо настръхвам

Русокосата хала Денислава от " Игри на волята “ няма самообладание да отиде и да гледа кино лентата " Гунди – легенда за любовта “, а компания в залата ще й прави нейният дядо Стефан Стайков-Заека, който е от легендите на сините.

" Няколко пъти изгледах филмовия откъс и напряко настръхвам. Нямам самообладание, сигурна съм, че кината ще гръмнат. Много ми е еуфорично за този филм и нямам самообладание да го виждам. Ще бъде доста забавно. Спорт, обич – считам, че ще бъде един страховит филм. За набори на дядо ми ще бъде доста благо. Надявам се по-младите и децата да го гледат, с цел да се замислят върху някои неща. Дано няма омраза и имам вяра, че всички ще го гледат “, показа Денислава пред екипа на " МачКаст “.

Тайланд

Наскоро Дени посети Тайланд, където сподели, че е съумяла да си почине. Имала е потребност да се откъсне от родината, откакто душевен се изморила след Игрите, а тази година води сполучливо и подкаста на " Един за различен “. " Когато ми пуснаха предлагането да бъда водеща, мислех, че се бъзикат. Обичам да се впускам в завършения надолу с главата. Поемам опасности, без да мисля доста какви ще са следствията. Исках доста да видя какво е от другата страна. Много съм обществена, обичам да си приказвам с хората и се веселя, че одобрих това предизвикателство. В моите очи не се оправих съвършено, само че от опита, който получих, няма по-хубаво. Дадох си сметка какъв брой е мъчно. Имах моменти, в които бях плаха, мъчно е да контролираш диалога с участниците, с цел да не е скучно за феновете. Имам доста какво да изучавам, само че съм щастлива, че се пробвах “.

Контакт

Дени споделя, че не поддържа контакт с доста от участниците от Игрите. " Хората, с които не преставам да подкрепям контакт, са Никол, Дунев, Марто също. Чувам се с Мастагарков, Крум, само че има хора, които напълно ги отсвирих. Самата аз не желая да подкрепям контакт с тях. Стават някакви неща във времето и нещата се разпръскват. Не подкрепям никакъв контакт с Румен, Мудева, а почтено казано не горя от предпочитание да подкрепям контакт с тях “. За Рълев споделя, че са в естествени връзки. " С него, като се забележим, се поздравяваме. Не се чуваме постоянно, само че когато се забележим, не се подминаваме “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР