Със сигурност малцина от нас знаят, че например дъщерята на

...
Със сигурност малцина от нас знаят, че например дъщерята на
Коментари Харесай

Как изглеждат и какво правят 20 деца на звезди, които скоро може да станат по-популярни от родителите си

Със сигурност малко на брой от нас знаят, че да вземем за пример дъщерята на Бен Стилър, сходно на сина на Робърт де Ниро, се пробват в актьорското занятие. Но дъщерята на Роси де Палма избира моделния бизнес, като един от наследниците на Брендън Фрейзър. Решихме да разберем по какъв начин наподобяват и с какво се занимават децата на звездите.

1. Катрин Зита-Джоунс и нейният наследник Дилън Майкъл

Катрин Зита-Джоунс има 2 деца от брака си с Майкъл Дъглас – наследник Дилън Майкъл (р. 2000 г.) и щерка Карис Зита (р. 2003 г.). През 2022 година синът им приключва университет и от време на време се появява на аления килим с родителите си.

2. Брендън Фрейзър и неговите синове Лиланд Франсис и Холдън Флетчър

През 1998 година Брендън Фрейзър се дами за Афтън Смит, в брака им има 3 сина.

3. Ума Търман и щерка й Луна Търман-Бюсон

Ума Търман има 3 деца, най-малкото от тях Луна Търман-Бюсон е на 10 години. Тя е родена от връзката на актрисата с финансиста Арпад Бусон, с който Търман по-късно се раздели.

4. Тил Швайгер и дъщерите му Ема и Луна

Тил Швайгер е татко четири пъти. От брака си с модела Дана Карлсен той има наследник Валентин и 3 дъщери: Луна, Лили и Ема.

5. Маги Джиленхал и щерка й Рамона Сарсгаард

От 2002 година Маги Джиленхал има връзка с Питър Сарсгаард, след 7 години двойката записва брака си. Двамата имат 2 дъщери: Рамона, която е родена през 2006 година, и Глория Рей, родена през 2012 година

6. Гуинет Полтроу, нейната щерка Епъл Мартин и наследник Моузес Мартин

Гуинет Полтроу има 2 деца от фронтмена на Coldplay Крис Мартин. Дъщеря им Епъл е родена през 2004 година, а синът им Моузес е роден през 2006 година През 2022 година 18-годишната Епъл влезе в лицей. През 2023 година тя беше видяна на Седмицата на модата в Париж да седи на първия ред с други звезди.

7. Бен Стилър и щерка му Ела Оливия

Бен Стилър има 2 деца – щерка Ела Оливия, която в този момент е на 20 години, и 17-годишният наследник Куинлин Демпси. В момента дъщерята посещава класове по актьорско майсторство в влиятелно театрално учебно заведение.

8. Роси де Палма, нейният наследник Габриел и щерка Луна

Общо Роси де Палма има 2 деца – наследник Габриел (роден през 1998 г.) и щерка Луна (родена през 1999 г.) Загрижеността за развъждането на деца падна върху плещите на самата актриса.

9. Робърт де Ниро и неговият наследник Джулиан Хенри

Общо Робърт де Ниро има 6 деца. Синът Джулиан Хенри е роден през 1995 година Учи точни науки в Нюйоркския университет, даже прави съществени проучвания.

10. Силвестър Сталоун и дъщерите му Систин Роуз, Скарлет Роуз и София Роуз

Силвестър Сталоун е татко на 5 деца, 3 от които дъщери. Систин Роуз се занимава с моделиране, само че се опита и като актриса, участвайки в няколко кино лентата. Скарлет Роуз преди малко приключи гимназия.

11. Арнолд Шварценегер и синът му Кристофър Сарджънт Шрайвър Шварценегер

Арнолд Шварценегер е горделив татко на 5 деца. Синът му Кристофър е на 25 години. Той неотдавна приключи Мичиганския университет. Човекът е разпален по спорта – занимава се с повдигане на тежести, бокс, колоездене.

12. Лиза Кудроу и нейният наследник Джулиан Мъри Стърн

През 1995 година актрисата се дами за френския рекламен експерт Мишел Стърн.
Три години по-късно се ражда синът им Юлиан. През 2021 година той приключи лицей, майка му показа това щастливо събитие в обществените мрежи. Джулиан последва стъпките на майка си и стана артист.

13. Деми Мур и дъщерите й Скаут ЛаРю Уилис и Талула Уилис

Деми Мур и Брус Уилис имат три дъщери: Румър Глен, Скаут ЛаРю и Талула Бел. Известно време Scout LaRue се снима във филми, само че по-късно изостави тази активност и мина към музикална кариера. Най-малката щерка на Талула, Бел, също взе участие във филми за известно време и неотдавна пусна своя лична линия облекла Wyllis.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР