Сърбия и Швейцария се изправят в директен сблъсък от група

...
Сърбия и Швейцария се изправят в директен сблъсък от група
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Сърбия - Швейцария, съставите

Сърбия и Швейцария се изправят в пряк конфликт от група „ G “ на Световното състезание в Катар. Двубоят на „ Стадион 974 “ започва в  21:00 часа и ще може да го гледате НА ЖИВО С КАРТИНА на уеб страницата.

Сърбия се нуждае от победа, с цел да продължи напред, до момента в който на Швейцария и тъждество стига, в случай че Камерун не победи Бразилия в другия дуел от групата.

Сръбския народен тим изпусна преднина от два гола точно против Камерун в мач, който приключи 3:3. Разбира се, националният селекционер – Драган Стойкович, както и избраниците му, бяха доста разочаровани след равенството с африканския отбор, тъй като задачата им за продължение към 1/8 финалите стана доста комплицирана. Швейцария пък записа победа точно против Камерун в първия си дуел от Световното състезание в Катар с 1:0 и в този момент е с 3 точки в групата, на краткотрайното второ място зад Бразилия.

Сърбия е с 1 точка в групата и ще се нуждае от наложителна победа, с цел да продължи напред и то в случай че Камерун не победи Бразилия. Швейцария пък ще се задоволи и с равенството, защото това ще им донесе актив от 4 точки и продължение към елиминационната фаза.

Швейцария и Сърбия имат единствено един мач между тях и той е на Мондиал 2018, когато групата е съвсем същата – Бразилия, Швейцария, Сърбия и Коста Рика. Тогава швейцарците побеждават с 2:1 и се класират напред, до момента в който сърбите остават на третото място.

21:00 часа |

Световно състезание по футбол, Катар 2022, група „ G “, трети кръг

Стартови сформира на двата тима:

СЪРБИЯ (3-4-1-2) 23. Ваня Милинкович-Савич - 4. Никола Миленкович, 5. Милош Велкович, 2. Страхиня Павлович - 14. Андрия Живкович, 20. Сергей Милнкович-Савич, 16. Саша Лукич, 17. Филип Костич - 10. Душан Тадич (к) - 9. Александър Митрович, 18. Душан Млахович

Резерви:  12. Предраг Райкович (вр), 1. Марко Дмитрович (вр), 13. Стефан Митрович, 15. Сърджан Бабич, 3. Страхиня Еракович, 22. Дарко Лазович, 26. Марко Груич, 7. Неманя Радонич, 8. Неманя Гудел, 19. Урош Рачич, 25. Филип Младенович, 24. Иван Илич, 21. Филип Джуричич, 6. Неманя Максимович, 11. Лука Йович    

Селекционер: Драган Стойкович

Aufstellung / Composition / Formazione
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР