Сър Елтън Джон разкри за най-сериозната си кавга с покойния

...
Сър Елтън Джон разкри за най-сериозната си кавга с покойния
Коментари Харесай

Елтън: Джордж Майкъл ми каза да си гледам работата

Сър Елтън Джон разкри за най-сериозната си свада с починалия Джордж Майкъл. Причината за драмата била използването на опиати. Елтън споделя в автобиографията си „ Мe: Elton John “, че се опитал да помогне на своя другар и го карал да отиде на рехабилитация, само че диалогът приключил с обществени разправии.

„ Наши общи другари започнаха да ми звънят, с цел да се намеся. И аз към този момент се притеснявах, тъй като нещата не вървяха на добре. Но когато се пробвах да го вразумя, Джордж не искаше да чуе и дума. Той даже написа отворено писмо за списание „ Heat “, посредством което просто на дълго и на необятно ми сподели да си виждам работата “, споделя сър Джон.

Разбира се, Елтън доста добре е знаел през какво минава приятелят му, тъй като той самият е извървял този път в предишното. Но Майкъл още повече се ядосал на Джон, откакто Елтън коментирал пред списанието положението му, даже критикувайки албума „ Patience “. Това предизвикало Майкъл да напише второ ядосано писмо.

„ Елтън Джон схваща доста малко от Джордж Майкъл – факт. Въпреки публичното мнение, през последните 10 години ние рядко сме общували, камо ли да обсъждаме персоналния ми живот. Елтън знае единствено, че не обичам да отивам на турнета, пуша прекомерно доста и че албумите ми към момента имат навика да стават номер 1 “, гласи писмото на Майкъл.

Сега Елтън изрази своето страдание по отношение на обстановката: „ Искаше ми се да не се бяхме карали. Но още повече ми се желае да беше жив. Аз обичах Джордж. Беше извънредно надарен и мина през разнообразни неща в живота си, само че беше най-милият, нежен и великодушен човек. Много ми липсва. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР