Съпругата решила да уреди на съпруга си хитър тест за

...
Съпругата решила да уреди на съпруга си хитър тест за
Коментари Харесай

Доверявай, но проверявай! Ето как съпруга направи за съпругът си тежко изпитание.

Съпругата решила да уреди на брачна половинка си остроумен тест за преданост, защото го подозирала в измяна. В последна сметка той от ден на ден прекараше време на работа и съвсем не се виждаха. Всеки е осведомен с тази обстановка, когато брачният партньор обръща повече внимание на колата и работата, в сравнение с дамата.

Съпругата откри женска коса в колата на брачна половинка си няколко пъти, което, несъмнено, провокира съмнение. Съпругът обаче твърдеше, че той просто кара сътрудници и обича единствено нея, а от други не се интересува. Тя, несъмнено, не му повярва и се ядоса; тя считаше всички извинения за неистина. Е, апропо, това е естествена реакция на една жена на сходно държание на брачна половинка.

Веднъж брачният партньор трябваше да провежда корпоративно празненство за новата година. Реших да помоля жена си за съвет по какъв начин най-добре да направи изобретателно и с усет. Но в последна сметка той отхвърли всички нейни оферти. Както се споделя, „ слушайте жена и направете противоположното “. Решил да направи бал -маскарад в безценен ресторант.

Мъжът взе съществено организацията на празника и посвети цялото си време за това. Той разиска всичко с всички, съгласи се за всичко. Съпруг сподели, че празникът ще бъде фамилен, тъй че тя би трябвало да отиде с него. Съпругата обаче отхвърли, казвайки, че отива при родителите си.

Но когато пристигна денят на корпоративно празненство, тя се заинтересува, любознанието й наддели и защото това беше маскарад, реши, че ще го направи, само че скрито, тъй че брачният партньор й да не я разпознае. Тя купи рокля, която изцяло трансформира фигурата й. Тя направи прическата си, боядиса косата си, новия грим, взе маска и отиде.

На фестивала имаше доста хора. Съпругът постоянно гледаше жена си, само че, както й се струваше, не разпознаваше и това я забавляваше. Тя даже не можеше да си намерения, че внезапно той може да я познае.

Жената наблюдаваше деликатно мъжа си, пробвайки се да го „ хване “. Но той разговаряше единствено с мъже. Нищо повече.

След известно време започнаха състезания. Един от състезанията беше мъжете да избират дами за танца. Чудеше се кой ще избере. Той бързо се приближи до нея, прегърна я по талията и те танцуваха. Вече беше ясно, че той я позна. Тя смъкна маската си и го погледна недоумено, питайки по какъв начин той я позна? На което той отговори, че постоянно я избира, няма потребност от други.

Сега тя сляпо му има вяра!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР