Съпругата на Тото - Кристин разкри дълго пазената тайна, която

...
Съпругата на Тото - Кристин разкри дълго пазената тайна, която
Коментари Харесай

Тото крие упорито името на щерка си цяла година

Съпругата на Тото - Кристин разкри дълго защитаваната загадка, която рапърът на " СкандаУ " настойчиво криеше от общественото внимание месеци наред. Става дума за появяването на второто им дете, което двамата също съумяха да запазят в загадка от всички. 

Стана ясно, че фамилията им се е нараснало едвам след раждането на таньорката Кристин предходната година, което предстоящо провокира бурни безредици измежду почитателите им в обществените мрежи.

Втората бременност на Кристин бе държана в цялостна загадка, както в действителност се случи и при първата със сина им Доминик. Тогава Тото и Кристин даже не прецизираха пола на бебето, само че след това въпреки всичко стана ясно, че дребният им наследник Доминик към този момент е щатлив батко на сладка сестричка. Преди дни момиченцето имаше рожден ден, а майка й Кристин й честити обществено, разкривайки нещо любопитно.

" Честит първи рожден ден, феичке моя! Благодаря ти, че пристигна в живота ни, доста те мечтаех! Нямам самообладание занапред да те опознавам, да следя по какъв начин растеш и да видя каква ще бъдеш! Само, апелирам те, бъди здрава! Обичаме те доста! П.С: Вече си огромно момиче и е време да спиш по-спокойно и по-дълбоко нощно време, в случай че искаш да имаш хубава и усмихната майка ", написа шеговито дамата на Тото.

След като се роди синът му, Тото бе безапелационен, че не желае детето му да се демонстрира в общественото пространство, даже първоначално не споделяше детайлности за това по какъв начин се споделя, само че тайната въпреки всичко падна.

Припомняме, че Тото и Кристин Петринска се ожениха при започване на юли предходната година, като тогава разгласиха единствено няколко фрагмента от сватбата си в ресторант на брега на язовир Пасарел.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР