Съпругата на Силвестър Сталоун – бившият модел и настояща бизнес-дама

...
Съпругата на Силвестър Сталоун – бившият модел и настояща бизнес-дама
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун се развежда след четвърт век брак

Съпругата на Силвестър Сталоун – някогашният модел и сегашна бизнес-дама Дженифър Флавин, е поискала бракоразвод след 25 години брак с фамозния артист, оповестиха TMZ и Page Six. 54-годишната Флавин е подала желае си в съда в Палм Бийч, Флорида, на 19 август. Засега тя не е правила обществени изказвания във връзка на решението си.

Връзката сред звездата от филмите за Роки и Рамбо и хубавицата датира от 1988 година, когато се срещат в ресторант в Бевърли Хилс. През 1994-а артистът се разделя с нея, оставяйки й дълго писмо, само че на идната година двамата се събират още веднъж. Женят се през 1997-а с гражданска гала в Лондон и с религиозна в Оксфорд, а от брака им се раждат три дъщери.

Списание People напомня, че единствено преди три месеца Сталоун разгласява в Инстаграм фотография, на която той и Дженифър се радват на едно конче. Кадърът е съпроводен с посвещение във връзка 25-годишнината от брака им. На 10 август някогашната манекенка качи в обществените мрежи снимка, на която прегръща трите си дъщери. „ Тези девойки са моят приоритет. Нищо друго няма значение. Ние четирите вечно “, написала е тя. „ Най-силната жена, която познавам “, коментирала е поста една от тях, Систин. Преди няколко дни 76-годишният артист заличи татуировката с лицето на брачната половинка си на десния си бицепс и я размени с муцуната на неговото куче – булмастифа Буткус, който се появява във филмите за Роки. Говорителката на Слай, Мишел Бега, изясни, че той обича фамилията си както преди, само че се опитал да освежи татуировката с облика на Флавин и, оставайки неудовлетворен от резултата, се наложило да я модифицира. 

„ Бракът е окончателно опустошен. Сталоун се е заел съзнателно да прахоса брачните активи, което има отрицателно икономическо въздействие върху фамилното завещание “, гласи правосъдната документи, получена от Page Six, от която произтича настояването за обезщетение от страна на Флавин. Тя упорства активите, насъбрани по време на съюза им, да бъдат „ заслужено разпределени “ сред тях и също по този начин – да се забрани на брачна половинка й да продава, отдава, трансферира или разхищава имущество, до момента в който производството е висящо.

Флавин има желание да възвърне моминското си име и иска извънредно прилагане на брачния дом в Палм Бийч, Флорида, до момента в който Сталоун живее в различен техен парцел, в Калифорния. В сряда Сталоун разяснява пред Page Six: „ Обичам фамилията си. Ние решаваме тези персонални проблеми по другарски “.

Силвестър Сталоун се е женил още два пъти. През 1974 г. – за американската актриса Саша Чак, която му ражда синовете Сейдж и Серджо. Почти незабавно след развода им през 1985-а той се дами за 22-годишната датска актриса и модел Бригите Нилсен, само че две години по-късно и този брак се разпада. Най-големият наследник на Сталоун – Сейдж, който също е артист, умира през 2012 година, едвам на 36, заради сърдечно заболяване. По-малкият е диагностициран в ранна възраст с аутизъм. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР