Съпругът на Евгения Калканжиева Стефан Манов – Тачо, който бе

...
Съпругът на Евгения Калканжиева Стефан Манов – Тачо, който бе
Коментари Харесай

Мъжът на Жени Калканджиева в ареста за ден

Съпругът на Евгения Калканжиева Стефан Манов – Тачо, който бе арестуван през вчерашния ден вечерта от полицията е бил освободен преди минути против 5 хиляди лв. гаранция, заяви уеб сайтът Nbox . На Манов е повдигнато обвиняване за дребно безчинство. Причината-скандал сред съседи, изясни Калканджиева..” Ужасът се разиграл през вчерашния ден към 18 часа, откакто Тачо и негови другари се поздравявали със съседи насреща, като си пускали музика един на различен. Комшията изпод обаче се подразнил и се изрепчил на Стефан.

След замяна на обиди Тачо му забил една лупаница, а той има тежка ръка”, изясни миската. Една от най-красивите българки обаче акцентира, че не е участвала на каубойското празненство. „ Бях с детето в друго жилище, не съм очевидец, звънях на другари, с цел да запитвам за подробностите”, изясни най-известната ни „ Мис България “. Всъщност съседът, понесъл юмрука на Тачо, е пришелец в кооперацията, където живеел при много по-възрастната си държанка.

Мъжът създавал проблеми на целия вход, само че до през вчерашния ден се разминавал безнаказано за своеволията си. „ Живее тук от към 3 месеца, за това време съумя да се скара с всички съседи. Важно е да се каже, че по време на карантината сприхавият съсед населява жилище, в което не е адресно регистриран”, изясняват съседи на Тачо.

фотография:Булфото
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР