Съпредседателят на коалицията Изправи се! Мутри, вън! Николай Хаджигенов заяви,

...
Съпредседателят на коалицията Изправи се! Мутри, вън! Николай Хаджигенов заяви,
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Изправи се! ГЕРБ, вън!

Съпредседателят на обединението " Изправи се! Мутри, вън! " Николай Хаджигенов съобщи, че той, съпартийците му и съдружните му сътрудници са в Народното събрание, с цел да правят това, за което те са там, а точно – " Изправи се! ГЕРБ, вън! ".

" Притесненията на " почтените ", ние от " Изправи се! ГЕРБ, вън! ", намираме за удовлетворяващо. Вчера подкрепихме дневния ред, без значение от обстоятелството, че значимите за нас точки, които обещахме на нашите гласоподаватели като пенсии, КЕВР, поддръжка за бизнеса, частична здравна промяна, бяха извадени от дневния ред. Това, на което обаче бихме желали да обърнем внимание, е изваждането от дневния ред на основаването на Комисията за следствието на полицейското принуждение по време на митингите предходната година на 10-и юли и 2-ри септември. На тези две дати, бяха бити, изтезавани и обгазявани български жители ", вкара депутатите в тематиката Хаджигенов.

" Повечето от вас са надалеч от Наказателния кодекс и по-добре. Вероятно никой от вас не си е задавал въпроса какво прави някогашният министър на вътрешните работи (бел. ред. говорейки за Младен Маринов), виновен точно за това принуждение в тази зала. Причината той да бъде тук, да бъде прикрит, повода, заради която през вчерашния ден беше неодобрен дневният ред от тях, е това, че никой не желае краткотрайна комисия на Народното събрание, която да проверява за какво еничарите на ГЕРБ биха, изтезаваха и влачиха български жители. Деца, младежи, дами и възрастни хора. Защо? Именно това е повода, заради която той е там (бел. ред. на депутатското си място в НС) ", упрекна съпредседателят на " Изправи се! Мутри, вън! ".

" Да, ние подкрепихме дневния ред, само че ние сме тук с цел да вършим нещата, поради които сме тук, които включват " Изправи се! ГЕРБ, вън! ". Обещахме на българските жители да махнем Борисов – това е направено. Сега би трябвало да вървим напред. Вчера през Правната комисия минаха профилираните съдилища. И да обясня на междинната част от залата (ГЕРБ), какво е лобизъм – лобизъм е, когато готвите законопроекти, с които увеличавате оръжията в ръцете на прокуратурата. Същите тези усилват оръжията в ръцете на Министерство на вътрешните работи, които след това се употребяват против българските жители, след което същите тези хора неодобряват основаването на краткотрайна Комисия. Защо? ", продължи той.

" И все пак тях (бел. ред. ГЕРБ) ги е боязън. Е, нас не ни беше боязън да се надигнем против вас 116 дни. Сега също не ни е боязън. Ако смятате, че новите избори ще ви спасят от гнева на българските жители, не отмъщение, не реваншизъм – това е ГЕРБ, а правораздаване се назовава. Жестоко сте сбъркали ", предизвести Хаджигенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР