Сапфирът е минерал, който на практика е синя разновидност на

...
Сапфирът е минерал, който на практика е синя разновидност на
Коментари Харесай

Сапфирът гони мързела и засилва харизмата

Сапфирът е минерал, който на процедура е синя вариация на корунда. В превод от гръцки той значи точно „ наследник ”. Скъпоценният камък по неотстъпчивост отстъпва единствено на диаманта.

Но с изключение на наследник сапфирът също по този начин може да е виолетов, жърт, зелен, розов и даже бял.

В древността сапфирът е символизирал невзискателност, непорочие, добродетел и безкористност.

Този камък символизира женското неизменност и в Европа години наред е бил прочут като камъкът на монахините. В националната медицина сапфирът се употребява за битка с доста заболявания.

 Сапфир

Смята се, че той е скъп при битка с заболявания на бъбреците и на пикочния мехур. Според знахарите сапфирът оказва помощ при лекуването на типично женски заболявания, а също по този начин при сърдечни болести и при съществени рани.

Смята се, че този камък оказва помощ на организма да оздравее по-бързо. Затова за профилактика на разнообразни болести и за лекуване на към този момент зародили би трябвало непрекъснато да се носи пръстен със сапфир.

Амулети със сапфир оказват помощ на брака ви да продължи по-дълго и гони надалеч вероятността за невярност. Като амулет сапфирът оказва помощ за ясното мислене и е скъп за хора, чиято работа е обвързвана с интелектуален труд.

Сапфирът оказва помощ да се отървем от мързела, защото зарежда организма с сила за доста работа и креативен триумфи. Хората без воля и самодейност не би трябвало да носят сапфир, защото той ще усили в тях тези неприятни качества.

Най-подходящ е сапфирът за хората, родени под знака на Стрелеца. Мъжът Стрелец ще получи убеденост в личните си сили с помощта на пръстен със сапфир, а дамата Стрелец ще ускори своята харизматичност, в случай че носи на врата си колие със сапфир.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР