Съобщиха ни по телевизията, че двама старци умрели от измръзване

...
Съобщиха ни по телевизията, че двама старци умрели от измръзване
Коментари Харесай

Кеворк Кеворкян с коментар право в десетката: Озверяване

Съобщиха ни по малкия екран, че двама старци умрели от измръзване в Бреница, община Кнежа. Според кмета на селото било невероятно да ги настанят в обществен дом - условията били „ жестоки “, чакало се по четири-пет години, претендентът трябвало да има огромна пенсия или някакви парцели. 
Няма какво да шикалкавим, решението е: кучешка гибел за такива клетници. Това им се поставя в Европейска България.

``
реклама
Един от съселяните им добави нещо знаменателно: „ Ако стане нещо с животно, да видят, че се убива животно, ще дойдат не знам какъв брой организации, а това, че двама души по този начин си отпътуваха – не обръщат внимание. “ 
Двама българи по-малко – огромна работа, и без друго се топим неудържимо.

Освен това, все сме заети с по-важни каузи – преди време с кравата Пенка, за която стана дума даже в Европейския парламент, едвам не забравим, че същинската човечност е дефинитивно изчегъртана от главите на Брюкселските служители. 
Паролата е: крава да си в България - за хората ще мислим по-нататък.

Ами врявата към Терез и Масуд - тигърчетата от Разград, с които занимаваха даже премиера. С какъв брой състрадателност ги окъпаха всякакви екологични организации, за медиите да не приказваме.

След животинската гибел на старците от Бреница реакцията бе също толкоз животинска. Пълно безмълвие. 
Дали ще се раздвижат, в случай че създадат лагер с ковчези пред Парламента? Съмнявам се.

Но не престават да врякат против подправените вести – колкото 
по-фалшив е някой, толкоз повече се дере. 
Затова най-сетне би трябвало да проумеем, че същинската подправена вест е визията, която ни натрапват за днешна България – и с която би трябвало да прикрият Озверяването, което прокапва от всевъзможни истории.

Цецка Прангите, както към този момент би трябвало да назовават Цачева, наподобява към момента не може да схване, че обясненията, които подмята към „ Случая Иванчева “, въобще не са подобаващи за един правосъден министър. Някакво „ озверяване “ тлее в тях. 
Дори първенците на през днешния ден омразната й комунистическа партия - в която хитричко кротуваше до самия 10 ноември 1989 година, не си позволяваха сходен език.

Цачева обаче непрестанно би трябвало да се пъчи с днешната си правоверност - и това я прави нападателно нечувствителна, дори нелепите вериги към нозете на двете дами от община „ Младост “ не я трогнаха изключително. 
Дори си разреши ехидно да подметне, че им разрешили епилатор и сешоар в ареста – и човек се пита с какво е поливана нейната отровна подигравка.

Между другото, една предходна правосъдна министърка ходеше с златна верижка на крачето – тя пък с прангите на долнопробния усет.

Някои не се посвениха да злорадстват поради скотските условия в българските затвори. Но пет пари не дават за животинската гибел на старците от Бреница. 
На виновниците за тяхната Голгота, и на хиляди още български клетници, какви килии се поставят? Какви зурли ще надувате в тяхна чест?

Озверяването – по предписание неосъзнавано, е крайният резултат на безразличието, което от години усърдно отглеждат у себе си нашите Властници. Нищо фактически трагично не задържа вниманието им - в случай че мислите, че са се трогнали от случая в Бреница, значи сте приключени наивници. 
За тях е непостижимо даже една думица на съчувствие да отронят, те са вгледани само в себе си, оковани са с прангите на себичността и ги носят на драго сърце.

Не се тревожат от гибелта на старците, знаят, че и тя ще отшуми за ден-два, такива са към този момент тукашните настройки – това отново е форма на озверяване - озверяване посредством безпаметство.

Тревогите, нормално мними, се изживяват небрежно. Обещанията стремително се не помнят, а и няма кой да ги напомня. Летят нанякъде ескадроните на Европейски Съюз. 

* На www.kevorkkevorkian.com може да намерите: Публикации, Книги, Списание, Галерия, Всяка Неделя, Нови свидетелства, Интимно от профила.
***
УТОЧНЕНИЕ
Уважаеми другари, ТОВА е моята страница – всички други страници, блогове и прочие във ФБ, които употребяват името ми или мои снимки, нямат нищо общо с мен.
***


Коментарът е оповестен в персоналния фейсбук на Кеворк Кеворкян!

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР