Сънят е огромна част от нашия живот, което означава, че

...
Сънят е огромна част от нашия живот, което означава, че
Коментари Харесай

11 легла, които почти не сте виждали, но определено искате да купите

Сънят е голяма част от нашия живот, което значи, че мястото за спане би трябвало да бъде красиво, пространно и комфортно. Затова актуалните дизайнери и производители се пробват да задоволят желанията на разнообразни хора и основават кревати за всеки усет. Днес научихме за най-интересните, съвременни, необикновени кревати и бързаме да споделим тази информация с вас.

1. Футуристично легло със светлинна тревога

Lomme във формата на яйца – с успокояващо осветяване и вграден плейър, който ви разрешава да заспите по-бързо. Производителят дава обещание, че след сън в такова легло ще почувствате прилив на мощ и сила.

2. Преобразуване в диван

Scoop!, Направен от Saba Italia, може да се сгъне по подобен метод, че да извършите диван. Леглото се състои от две полукръгли половини, които могат да бъдат както в комбинираната версия, по този начин и в сгъваемата.

3. За младежи

Дизайнерът Робърт Рам от Бразилия сътвори цяла слушалка Wave Chaise; тя съчетава диван, малко работно бюро, тв приемник и музикална система. Освен това има лавици за книги или компактдискове и специфични светлини за елементарно четене.

4. Спестяване на място

Италианският производител на мебели Dielle сътвори легло, което е доста по-високо от естественото. А в пространството под него има доста място за предпазване. Перфектно се вписва в дребна стая. По-долу можете да поберете целия дрешник и други неща, които не желаете да оставяте на взор.

5. С вградена телевизия

Италианският дизайнер Едуардо Карлино проектира леглото Hi-Can. Той има вграден екран, проектор и високоговорители. Подходящ за тези, които обичат да се насладят на обичания си филм преди лягане или да играят на конзолата. Освен това е оборудван с прибиращи се щори, които разрешават цялостна дискретност.

6. Повдигнете леглото

Всеки желае повече пространство в дома си. Легло от Espace Loggia с повдигащ механизъм може да облекчи стаята. Ако няма огромна повърхност, само че желаете цялостно легло, това е превъзходен вид.

7. Поддържане на удобна температура

Трудно е да заспите задоволително, когато денем въздухът в стаята се затопли прекалено много, само че можете да зададете идеалната температура с това слънчево легло. Леглото е заобиколено от огромни транспарантни пердета, които са оборудвани с технология, която акумулира слънчева сила, след което да охлажда пространството вътре.

8. Зониране на пространството

Това двуетажно легло е измислено в Vardehaugen Studios и то е изцяло друго от елементарните двуетажни кревати. Леглата на това легло са ситуирани едно над друго, само че в разнообразни стаи. Следователно, той може да се употребява освен за сън, само че и за зониране на пространството.

9. За тези, които обичат да лежат на тревата

Такова легло с трева може да се сложи през лятото във вашия двор и умерено да се изгрее на слънце. В допълнение, леглото може да бъде прелестен детайл от ландшафтен дизайн.

10. Легло с огромен матрак

Гигантското „ Семейно легло “ доближава широчина съвсем 4 м, което значи, че има задоволително място за всички на него. Особено това легло е уместно за тези, които постоянно спят от близко и до сутринта той е на самия борд.

11. Легло, в което всичко е на разположение

Това легло е същинска находка за тези, които обичат многофункционални неща. Той е доста необятен, а в допълнение към него има комфортни лавици, дребна маса, поделение за предпазване на одеяла или възглавници.

Искате ли да вземете някои от тези прелестни кревати?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР