САН ФРАНЦИСКО (AP) — Netflix регистрира своето трето поредно тримесечие

...
САН ФРАНЦИСКО (AP) — Netflix регистрира своето трето поредно тримесечие
Коментари Харесай

Ръстът на абонатите на Netflix нараства, тъй като услугата за стрийминг разкрива най-добрите досега резултати за празничния сезон

САН ФРАНЦИСКО (AP) — Netflix записва своето трето следващо тримесечие на ускорение на растежа на клиентите през последните три месеца на 2023 година, затваряйки годината на завръщане това включва репресии против феновете, които гратис зареждат услугата за видео стрийминг, и незначителни скокове на цените.

Резултатите от четвъртото тримесечие, оповестени във вторник, предоставиха доказателства, че Netflix е съумял да излезе с формула, която е довела до скок в клиентите, макар че стана по-скъпо да гледате гамата от телевизионни излъчвания и филми.

Netflix алармира, че ще се опита да оправдае по-високите цени на абонамента – и може би ще притегли повече рекламодатели към на ниска цена проект, който включва реклами – със договорка за 10 милиарда $, оповестена във вторник, която ще донесе известната стратегия за битка, „ Raw “ на WWE, към услугата.

Това седмично предаване, което ще се реалокира в Netflix през идната година, ще добави набор от телевизионни излъчвания, които в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР