Самотните хора, гледащи завистливо усмихнатите любовни двойки, мислено се питат

...
Самотните хора, гледащи завистливо усмихнатите любовни двойки, мислено се питат
Коментари Харесай

Как да привлечете истинската любов в живота си: Практики, които вече са доказали своята ефективност

Самотните хора, гледащи завистливо усмихнатите любовни двойки, въображаемо се питат по какъв начин да привлекат това превъзходно възприятие в живота си, с цел да не наподобява той отегчителен и прозрачен.

Някои характерни практики, които към този момент са потвърдили своята успеваемост, могат да оказват помощ много в това отношение. Разбира се, всичко доста зависи от желанието и ясната дефиниция на самото искане.

Любовта от позиция на логиката на психиката

Чувството не е напълно ясно несъмнено заради многостранния темперамент на вероятните му прояви. Науката обаче въпреки всичко е съумяла да раздели любовта на три съществени стадия на проявяване:

Първоначално проявяване на любовта

Характеризира се като мощно прочувствено проявяване, съгласно признаците наподобява на умерено невротично разстройство. Има смяна в съзнанието, фиксиране върху един обект, неговата идеализация. Когато се срещате или сте покрай обекта на страстите, настроението е нараснало, в кръвта се освобождава ендорфин.  Когато влюбените прекарват време дружно, се освобождава допамин, което провокира надълбоко задоволство от общуването. Животът без обекта на обич наподобява отегчителен. Усещането е сходно на наркомания.

Мисловни процеси

Подкрепена от физиологични процеси и производството на подобаващи хормони, любовта е съпроводена и от мисловни процеси.

В резултат на някакво отрицателно прекарване човек може да схване това прелестно възприятие като мъчително, излишно, да си наложи вътрешна възбрана на сходни страсти, да ги потисне.

Ето за какво, от време на време привличането на обич изисква работа с психолог, с цел да се освободите от построените от самите себе си бариери.

Как да примамиш любовта в живота си

Влюбването стартира с усеща, тъй че би трябвало да започнете да работите върху основаването на партньорства посредством саморазвитие. Желанието за смяна и придобиване на нов опит се усеща, то безпогрешно ще притегли вниманието и ще стане причина за възникването на нови връзки в живота ви.

Развийте вътрешния си свят

За да изградите партньорство, би трябвало да имате задоволително вътрешен запас, който да ви разреши да отделите на новия сътрудник време, сила и внимание. Това изисква саморазвитие. Планирайте времето си по този начин, че да можете да си освободите за връзка с обичания човек. Създайте си навика да се информирате за нови, забавни неща, с цел да ги споделяте и осъждате с него. Така ще прекарвате времето си прелестно.

Магически ритуали за привличане на обич

Сред тях по-голямата част е ориентирана към осъзнаване на желанието да се търси умишлено овакантяване на личната зона на комфорт. Това е доста значимо за намиране на сътрудник в бъдеще.

Затова доста ритуали наподобяват странни и изискват ексцентрични дейности от изпълнителя. Често откакто ги извърши човек самичък стартира да се държи по-открито, получава предпочитание да опознава другите и да поддържа връзка с тях.

Техники на медитация

Медитацията е ориентирана към самоанализ и проучване на същинските потребности, стремежи. Оставайки в удобна конюнктура, потъвайки в някакъв транс, човек поглежда вътре в себе си и схваща какво желае да получи. Следователно, след медитация, мнозина получават по-ясно схващане за по-нататъшните дейности, защото задачата става към този момент напълно ясна и съответна.

Какво пречи на човек да откри същинската обич?

Хората сами измислят проблеми, поставяйки бариери в главите си, които им пречат да се срещат с същинската обич и да изградят хармонични връзки. На напред във времето измислени комплекси, които в последна сметка се трансформират в голям проблем.

Психологически комплекси

Понякога в детството родителите вършат грешката да акцентират слабостите на своето дете. В бъдеще споменът за това въздейства доста – възрастният към този момент се счита, примерно, за по-нисък и неподобаващ за взаимни усеща. За да намерите верния сътрудник, ще би трябвало да си създадете някои „ подправени настройки “. Това може да извършите сами или благодарение на професионален психолог.

Външни фактори

Това е проблем, характерен и на двата пола – съответна и ясна визуализация на колегата. Жените желаят да получат мощен мъж, като считат, че външните фактори са решаващи за образуването на характера. Мъжете, въпреки това, избират красиви дами от естетически съображения. В резултат на отпадането на първичното външно равнище, по-голямата част от претендентите за сътрудници са изгубени, а измежду които постоянно има почтени представители на противоположния пол.

Ако спрете да се фокусирате единствено върху външния тип, евентуално ще намерите обич.

Здравословни проблеми

Неуспешните взаимоотношения, обвиняванията от някогашни сътрудници или някои здравословни проблеми ни принуждават да се оценяваме от позиция на биологичния организъм, а не на личността.

В резултат на това се раждат следните нездравословни настройки:

Не мога да имам деца, което значи, че не съм заслужен за семейство и обич

Нямам задоволително добра приемственост за възпроизвеждане

Постоянно съм болна, което ще накара колегата ми да се грижи за мен, губейки скъпо време

Те пречат на намирането на обич, защото човек се затваря и не позволява даже мисълта, че някой може да го обича.

Магически практики за привличане на мъж

За да постигнете мечтаното, съществуват някои известни вълшебен практики. В взаимозависимост от настроението си, изберете подобаващата техника и следвайте описаната поредност.

При тях е значимо да не се „ закачате “ за детайлности, като считате написаното за правилно до последната писмен знак. В противоположен случай подсъзнанието ще се защищити от опцията да осъществя замисленото с логичен построени предлози и трудности.

Техники за визуализация

Тази процедура е ориентирана към психическо влияние и вкореняване на табиет сътрудникът да се „ почувства “. За множеството хора началният стадий на сантименталната връзка е обвързван с преписка, позвънявания –затова, с цел да привлечете мощна обич и благонадежден мъж в живота, ще би трябвало да се преструвате, че всичко това към този момент съществува.

Затова си представете по какъв начин пишете SMS заран с пожелания за положително утро, през почивните дни не стойте вкъщи, а отидете на разходка, посетете любопитни места. Обличайте като че ли сте на среща. Вечерта изговорете или напишете известие, с което благодарите на бъдещия си сътрудник за забавното време, което сте прекарали дружно.

Теория на Фън Шуй

Теорията за Фън Шуй за образуване на виталното пространство се основава на набор от правила, които носят същинско благополучие в сегашния и бъдещия живот. За да извършите това, следвайте следните стъпки:

Изхвърлете неща, които не са ви нужни – боклукът, който не се употребява единствено блокира потока на силата.

Променете интериора – представете си, че в жилището ви живее мъж и внесете повече съвестност и рационалност в интериора.

Сменете леглото – в случай че замените единичното с комфортно двойно, промененото пространство ще работи за основаването на бъдещите ви любовни връзки. Добре е да добавите няколко нощни шкафчета към комплекта, с цел да стане картината още по-пълна.

Талисман от кайсиеви костилки

Купете зрели кайсии и до момента в който ги хапвате на драго сърце, произнете думи, които приканват за обич. Изплакнете и изсушете костилките. Разделете ги на половина, хвърлете годни за консумация средата през прозореца или нахранете птиците, като изречете на глас, че любовните неуспехи са към този момент зад вас. Вземете пълен конец и завържете двете половини на костилките една към друга. Боядисайте ги в блестящо алено. Носете амулета на врата или ръката си.

Камъни, привличащи обич в живота

Червените скъпоценни камъни символизират същинската, откровена обич. Освен това дамата, която носи бижута, се усеща по-уверена. Затова, в случай че желаете да привлечете мощна обич, може да си купите обичаната гривна, пръстен или висулка с рубин, гранат, турмалин или карнеол. Тези камъни ще привлекат усеща в живота ви.

Психологически техники за привличане на обич

Психологията дейно работи с доста вътрешни комплекси настройки, които ви пречат да намерите любовта. Често се изисква помощта на експерт, само че можете да се опитате да се справите и сами.

Работете върху самочувствието

Повечето хора са чували, че първо би трябвало да обичаш себе си и тогава любовта ще се появи в живота ти.  Ниската самокритика, вътрешната настройка, че сте непривлекателни, както и вътрешната празнина пречат доста за намирането на обич. Затова, отстранете всичко това от живота си – нямате потребност от него. Ако желаете да измененията нещо по външния тип, направете го. Ако мислите, че имате недостиг на пълномощия – запишете се на курс. Вътрешната празнина пък може да бъде запълнена с някоя уместно занимание. Изобщо – действайте! Не стойте със скръстени ръце, тъй като животът, както и самата обич е придвижване.

Анализ на мощните и слабите страни

За справедлива разделете елементарен лист от тетрадка на две елементи. Вдясно напишете позитивните качества, които притежавате, вляво – негативните. Опитайте се да методите обективно. Например, упоритостта в избран подтекст може да се трансформира в целеустременост, желанието да помогнете на някого – в преданост, добротата – в приемливост и по този начин нататък.

След това направете същото за бъдещия си сътрудник. Тъй като към момента той е фиктивен, надарете го най-много с позитивни характерности. Опитайте се, обаче, да видите и другата страна в тях. Защото, който и да срещнете, той няма да е съвършен.

Напуснете зоната си на комфорт

След като сте изработили вътрешните си убеждения, би трябвало да започнете да предприемате действителни дейности. Започнете да търсите себе си. Посетете места, където може да се запознаете с мечтания мъж. Изберете място, което дава отговор на вашите упования и потребности.

Как да се програмирате за щастлива връзка

Има вътрешни настройки, които ви оказват помощ бързо да привлечете обичан човек в живота си, както и да изградите здравословна връзка. За да извършите това, би трябвало да намерите баланс сред вашите стремежи, убеждения и условията към бъдещия сътрудник.

Затова, влизайки във връзка, помислете какво ще извършите при положение на свада и не забравяйте опита си от предходни връзки, в случай че имате такива. Това ще ви помогне да изградите здравословни взаимоотношения, които ще донесат благополучие и на двама ви.

И най-после нещо доста значимо – с цел да привлечете любовта в живота, би трябвало да преодолеете изцяло вътрешните си подозрения. Тази убеденост ще ви разреши да действате уверено и да започнете интензивно и ползотворно търсене на подобаващия сътрудник.

А ние от Хепи Уомън ви желаем от цялото си сърце да намерите по-скоро вашето благополучие!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР