Самоличността на легендарния тайнствен убиец от деветнадесети век Джак Изкормвача

...
Самоличността на легендарния тайнствен убиец от деветнадесети век Джак Изкормвача
Коментари Харесай

Разкриха самоличността на Джак Изкормвача

Самоличността на именития загадъчен палач от деветнадесети век Джак Изкормвача към този момент е разкрита. Мъжът, направил редица злокобни закононарушения в Англия, е полският бежанец Аарон Космински, безапелационен е Ръсел Едуардс, който от много време се занимава със загадъчния случай.

Мистерията е разкрита 120 години по-късно след ДНК тест на шал, благосъстоятелност на една от жертвите на Джак Изкормвача. По движимостта има следи от кръв и от семенната течност на килъра. С шала Ръсел Едуардс, фен детектив, се сдобил преди седем години на един търг.

По време на следствието си той работил дружно с специалист по молекулярна биология и новаторска инсталация за проучване на ДНК. Така детективът разкрил, че причинителят на жестоките закононарушения, е един от шестимата обвинени - Аарон Космински.

Полякът дошъл в Англия през 1881 година, когато бил на 23 години. Той почнал работа като бръснар. Двамата братя и сестрата на килъра също живеели в Англия. Жилището им се намирало покрай дома на откритата трета жертва, Елизабет Страйд, която била убита в същата нощ, когато била изкормена и Едоус.

Още през 1888 година младият мъж е бил обвинен от полицията, само че тя по този начин и не съумяла да откри доказателства против него. Емигрантът умира година по-късно, откакто е вкаран в лудница, където получава гангрена на крайници.

 Серийни убийци

Джак Изкормвача е название на сериен палач със загадъчна идентичност. Той нападал жертвите си в бедните региони на Англия. Има повече от 100 разнообразни версии за самоличността на жестокия нарушител. Той умъртвявал проститутки на междинна възраст. Изкормвача прерязвал гърлото на жертвите си и изваждал вътрешностите им.

Броят на починалите от неговата ръка дами не е изцяло открит, само че имената на пет от закланите дами остават в историята. Това са Мери Ан Никълс, Ани Чапман, Елизабет Страйд, Катрин Едоус и Мери Джейн Кели. Шалът, който Ръсел Едуардс е изследвал, е принадлежал на Катрин Едоус.

Детективът Ръсел Едуардс е изцяло сигурен, че най-сетне е разкрил мистерията. Той даже има намерение да издаде книга, в която да опише 14-годишното си следствие.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР