Само за няколко дни миналата седмица в прокуратурата постъпили сигнали,

...
Само за няколко дни миналата седмица в прокуратурата постъпили сигнали,
Коментари Харесай

Дадоха на прокурор Борисов и Мария Габриел

Само за няколко дни предходната седмица в прокуратурата постъпили сигнали, в които се твърди, че са осъществени нарушавания от висши политици и магистрати. Това осведомят от държавното обвиняване.

Два сигнала са подадени от жител, съдържащи изказвания за противоправни
действия на членове на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет. Става дума за Калина Чапкънова и Георги Кузманов.

Сдружение е подало сигнал, съдържащ изказвания за употребявано общинско жилище в София от Мария Габриле

Има и сигнал от жител, съдържащ изказвания за пренесени при започване на 2021 година през границата на страната към непозната страна големи суми в български левове посредством потребление авиопарка на Авиоотряд 28.

Гражданско съдружие твърди, че има данни за корупция и корист с власт от Бойко Борисов и различен някогашен министър.

Във висшата касационна прокуратура има и персонална инспекция по отношение на изнесеното от основния прокурор като данни на брифинг предишния понеделник за осъществена търговия с въздействие и политическа корупция от лица на висши държавни позиции.

На 19 май от основния прокурор са снети пояснения, като са приобщени и материали от голяма важност за откриване на обективната истина. Главният прокурор е бил свикан и през днешния ден в Софийска градска прокуратура и са му снети пояснения.

 

Етикети: прокуратураразследване
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР