Само тук и само сега ще научите безплатно отговорите на

...
Само тук и само сега ще научите безплатно отговорите на
Коментари Харесай

Петте отговора на четирите най-важни въпроса днес

Само тук и единствено в този момент ще научите гратис отговорите на най-важните въпроси, които вълнуват човечеството през днешния ден: мит или факт е  коронавирусът , какъв брой рисков е той , кой го е основал  и с каква цел?  

Вдъхновен от последните шокиращи разкрития на Никита Михалков, взех решение да направя свое изследване по някои от най-тревожните проблеми на съвремието.  Последната седмица прекарах надълбоко потънал в тайния свят на новото знание, скритата истина, даркнета, алтертивната действителност, тайните теории и това, за което никой не смее да приказва. Беше ужасно, само че в този момент към този момент знам и споделям с вас отговорите на всички въпроси, които постоянно са ви интересували, само че не сте смеели да зададете, плюс бонус: защо в някои дни (и нощи) Луната изчезва? 

1. Мит ли е коронавирус?

Разбира се, че  мит, няма никакъв вирус. Но и да има, той е потребен, екологичен, безглутенов, натурален вирус — чист природен артикул, без консерванти и без изкуствени оцветили. Всички би трябвало да сме доста признателни на учените, които са го създали. Защото, в случай че желаеме на следващия ден децата ни да живеят по-добре, би трябвало да направим известни жертви през днешния ден. Утре признателните потомци ще ни повдигнат монументи. 

2. Колко рисков е той? 

Този въпрос има разнообразни отговори - зависи по кое време и кого питате. Например в Съединени американски щати до неотдавна беше един най-обикновен грип, а в този момент е по-страшен от японското нахлуване над Пърл Харбър през 1940 година В Беларус коронавирусът е напълно безвреден, даже работил подмладяващо на популацията (като цяло), оповестяват очевидци.

3. и 4. Кой го е създал и за какво?

Имаме шанса да сме свидетели на ослепително замислена и съвършено изпълнена революционна диверсионна интервенция на тайните служби, която дефинитивно ще погребе глобализма, либерализма, евроатлантизма и сатанизма. Краят на англоамериканската политическа, икономическа и културна доминация и нейния пропаганден отдел в Холивуд идва, а Китай получи съществено предизвестие, какво може да му се случи, в случай че не помни, кой е новият стопанин на света. Светът навлиза в своята руска пролет, Путин е талант!

Ако понякога вдигате взор към небето, може би ви е направило усещане, че има дни, в които Луната не се вижда въобще, а в други виждаме единствено елементи от нея. Причината е същата, поради която американците от дълго време към този момент вече не летят до такава степен. Истината, която към този момент е написана на доста места, стига да умеете да четете сред редовите, е че още преди години на Луната кацнаха извънземни. Те не бяха изключително доброжелателни и откакто договарянията се провалиха, започнаха военни дейности.

През множеството време войната е позиционнна и нищо изключително не се случва, само че понякога избухват спорадични престрелки. В тези случаи, по решение на тайното международно държавно управление, Мъск подвига спътниците по този начин, че да скриват Луната или онази част от нея, на която избухват бомбите. Човечеството си има достатъно грижи с короновируса, няма нужда да се тревожим и за една дребна превантивна война, която се води на цели 380 хиляди км от Земята.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР