Руските отбранителни заводи произвеждат оръжия с невиждана в историята скорост.

...
Руските отбранителни заводи произвеждат оръжия с невиждана в историята скорост.
Коментари Харесай

Блинкен: Русия показа невиждан в историята темп на производство на оръжия

Руските отбранителни фабрики създават оръжия с невиждана в историята скорост. Това акцентира държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен в границите на провеждащия се в Саудитска Арабия Световен стопански конгрес. Това излиза наяве от известие, оповестено на формалната интернет страница на американското външнополитическо ведомство, осведоми организация „ Фокус “. 

" Ако погледнете какво направи Русия през последната година във връзка с производството на муниции, ракети, танкове и бронирани транспортни средства, ще видите, че тя ги е произвела по-бързо от когато и да било в актуалната история, в това число по време на Студената война. Как съумя да направи това? Благодарение на доставките на обилни размери на микроелектроника, оптика, основно от Китай “, изясни Блинкен.

По думите му Руската федерация не би могла да усили скоростта на производството на оръжие дотам без помощта на Китай.

" 70% от машинните принадлежности, 90% от микроелектрониката идват от Китай. Сега това са продукти с двойно приложение, само че ние доста ясно знаем накъде отиват. Това разрешава на Русия да продължи експанзията си против Украйна, затова тя продължава войната, на която Китай споделя, че желае да постави край “, добави първият посланик на Вашингтон.

Той също по този начин означи, че Западът би трябвало да направи всичко допустимо дейностите на Русия против Украйна да се трансфорат в стратегическо проваляне за Москва.

" Русия трябваше да постави доста старания, с цел да се опита да заобиколи контрола върху износа и глобите. Тя преориентира стопанската система си по метод, който не е резистентен. Може да работи в кратковременен проект, само че не може да бъде резистентен в дълготраен. И като цяло Русия е по-слаба стопански, по-слаба във военно отношение, поради унищожаването на доста от нейните сили и по-слаба дипломатически в по-голямата част от света - не в целия свят, само че в забележителна част от него “, увери Блинкен.

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР