Само с двама нови футболисти стартира днес подготовката отборът на

...
Само с двама нови футболисти стартира днес подготовката отборът на
Коментари Харесай

Локо започна с двама нови, Карагарен, Бидунга и Матеус трени...

Само с двама нови футболисти започва през днешния ден подготовката тимът на Локомотив. Точно в 15.30 часа наставникът Александър Томаш изведе възпитаниците си за първа подготовка от Новата година. Новите с контракти са нидерландският бранител Джовани Трупе и естонският централен нападател Ерик Сорга. В заниманието участваха и четирима играчи, които ще изкарат експериментален интервал. Това са Мартин Величков (вратар), който се е подвизавал в Германия, Никола Харизанов (защитник), който идва от Испания, Александър Георгиев (Балкан Ботевград) и Педриньо (полузащитник).

В тренировката участваха и тримата, които от месец са гласени за трансфер в ЦСКА 1948. Бирсент Карагарен, Райън Бидунга и Матеус да Силва бяха в чудесно въодушевление и по нищо не личеше, че ще преминат при алените. В околните дни обаче може да има придвижване по оста Лаута - Бистрица. От титулярите през есенния полусезон го нямаше само вратарят Динко Хоркаш. Хърватският пазач е във Франция, където е пред сключване на контракт с елитния Лориен, както marica.bg към този момент осведоми читателите си.

Александър Томаш разкри, че напълно покрай привличане е бил класен чужденец, само че той е бил спрян на летище София, поради проблеми с входната виза.

Черно-белите ще упражняват на Лаута до 14 януари, за когато е планувана контрола с Хебър. На идващият ден тимът отпътува за Анталия, където са преднидени контроли с Динамо Тбилиси (18. 01.), Зоря Луганск (21. 01), Младост Лучани (24. 01) и ФК Пари Нижни Новгород (28. 01). Представянето на отбора преди старта на пролетния дял от шампионата ще е със спаринг против Марица, който ще се играе на 3 или 4 февруари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР