Самата идея за пълнометражен игрален филм за Фидел Кастро ни

...
Самата идея за пълнометражен игрален филм за Фидел Кастро ни
Коментари Харесай

Джеймс Франко ще е Фидел Кастро

Самата концепция за пълнометражен игрален филм за Фидел Кастро ни се коства много любопитна. А фактът, че ролята ще се изиграе от Джеймс Франко - няма по какъв начин да не признаем поразителната им образна аналогия, ни кара в действителност да го чакаме с неспокойствие.
 Джеймс Франко и признанието му, че е привързан към секса
Какво е да страдаш от привързаност към секса

Джеймс Франко споделя

В центъра на Alina of Cuba обаче ще е не самият Фидел, а щерка му Алина Фернандес.

Алина, наричана " бунтовната щерка на Кастро ", е дете от случката на Ел Команданте с Наталия Ревуелта. Момиченцето научава кой е татко й чак когато е 10-годишна и се трансформира в един от най-яростните му критици, неведнъж задържана и оповестена за отстъпник.

В ролята на Алина ще забележим младата звезда Ана Вийафанье, а в тази на майка й Наталия Миа Маестро, която сме гледали във филм, обвързван със същата тема - " Мотоциклетните дневници ", основани на дневниците на младия Че Гевара.

Именно сценаристът на " Мотоциклетните дневници " Хосе Ривера написа сюжета и на Alina of Cuba. Режисьор пък е Мигел Бардем, братовчед на Хавиер Бардем. Снимките към този момент са почнали в Богота и Картахена в Колумбия, чиято архитектура припомня най-вече тази в Куба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР