Сагата с фолкпевицата Мария и нейния съпруг Миро се заплита

...
Сагата с фолкпевицата Мария и нейния съпруг Миро се заплита
Коментари Харесай

Мария шокира съда: Блъскам и драскам мъжа си като израз на любов!

Сагата с фолкпевицата Мария и нейния брачен партньор Миро се заплита още повече.

Едно от обвиняванията против Соколов е, че е насочил револвер към главата ѝ през септември 2021 година, два месеца преди двамата да се оженят. По време на разпита си пред съда самата Мария е отрекла да се е чувствала застрашена от брачна половинка си и даже признала, че постоянно го блъскала и драскала като израз на обич.

" Обичам жена си, изписаха се огромни нелепости ", сподели Мирослав отвън правосъдната зала.



Той беше пуснат на независимост против 2000 лв. гаранция, като една от аргументите е, че се грижи за 4 деца, 3 негови и едно на Мария.

" Изглежда не се е чувствала фактически застрашена и застрашена, откакто е сключила брак с него и досега нито един път не е подавала сигнали за закани или принуждение до способените органи. Житейски нелогично е ", разяснява бранителят на Миро, представен от " Дневник ".



" В постановлението на прокуратурата за привличане като обвинен написа, че той бил нанесъл удари с юмруци и ритници. На 23 март Соколова е разпитвана пред арбитър и в разпита си декларира, че не е ритана. Били нанесени удари в главата и тялото, само че по време на разпита декларира, че не са й нанасяни удари по тялото ", добави още юристът, който дефинира показанията на Мария като " много безредни и непоследователни ".



Миналата седмица в медиите се появиха изказвания, че спорът сред Мария и Миро е бил подбуден от обстоятелството, че Соколов е декларирал на брачната половинка си, че се връща при някогашната си половинка Вая, която е и майка на две от децата му. 
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР