Шерил не можеше да не спомене емблематичен момент, който се

...
Шерил не можеше да не спомене емблематичен момент, който се
Коментари Харесай

Шерил се замахва с колежката от групата на Girls Aloud на живо на сцената, докато споменава емблематичен момент

Шерил не можеше да не спомене емблематичен миг, който се случи с колежката й от групата на Girls Aloud Надин Койл, до момента в който онлайн на сцената в Белфаст.

Звездата, Надин, Кимбърли Уолш и Никола Робъртс се събраха още веднъж след 11 години за своето турне за завръщане и изнесоха концерт в Белфаст в понеделник вечерта. Докато се представяше на разчувстваната аудитория, Шерил направи бърза смешка за един от най-емблематичните моменти за Надин - когато певицата излъга за рождената си дата.

Тя загатна момента, в който Надин, в този момент на 38, излъга, че е по-възрастна от нея, с цел да влезе в Irish Popstars през 2001 година Надин беше единствено на 16, когато влезе в шоуто, само че разпоредбите гласяха, че състезателите би трябвало да са на 18 или повече години, с цел да вземат участие в програмата.

„ Аз съм Надин Койл. Аз съм от Ларк Хил в Дери. Дата на раждане 15-ти на шести 1985 година, което ме прави Близнаци “, сподели тя пред камерата. „ И… коя дата на раждане споделих ли там? " – сподели тогава Надин. Тя беше помолена да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР