Феновете на Cadbury останаха озадачени, след като заявиха, че част

...
Феновете на Cadbury останаха озадачени, след като заявиха, че част
Коментари Харесай

Купувачите на Cadbury се възмутиха, след като забелязаха същата грешка с популярното шоколадово блокче

Феновете на Cadbury останаха озадачени, откакто обявиха, че част от обичаното им лакомство „ липсва “, когато отворят опаковката му.

Няма нищо като прибиране във вкусно шоколадово блокче за лакомство, само че си представете, че чакате през целия ден, с цел да му се насладите, единствено с цел да откриете, че не е тъкмо както сте очаквали да бъде. Очевидно това се е случило, когато почитателите на Wispa отвориха обичаното си лакомство неотдавна.

Барът Wispa остава обичан на почитателите от стартирането му през 80-те години. Но за потрес на феновете на Wispa, той беше спрян през 2003 година Феновете не бяха удовлетворени и започнаха акция да го върнат, тъй че през 2007 година той се завърна и от този момент е съществена част от рафтовете на магазините.

Разбира се, най-хубавата част за Wispa е неговият център с мехурчета – само че някои почитатели споделят, че са забелязали, че има „ съвсем някаква мехурчеста добрина “, откакто отвориха някои питейни заведения този месец. И в този момент те споделиха разочарованието си в обществените медии.

Относ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР