Съединените щати и техните съюзници ще унищожат руските войски и

...
Съединените щати и техните съюзници ще унищожат руските войски и
Коментари Харесай

Бивш шеф на ЦРУ каза какво ще стори Западът при руски ядрен удар

Съединените щати и техните съдружници ще унищожат съветските войски и военно съоръжение в Украйна, както и ще потопят черноморския им флот, в случай че съветският президент Владимир Путин употребява нуклеарно оръжие в страната, предизвести някогашният шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ и четиризвезден военачалник от запаса Дейвид Петреъс, представен от Нюз.бг.

Петреъс съобщи, че не е разговарял със съветника по националната сигурност Джейк Съливан за евентуалния отговор на Съединени американски щати при нуклеарна ескалация от страна на Русия, за който съгласно представители на администрацията Москва е била неведнъж осведомена.
-->
Бившият шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ съобщи пред Ей Би Си Нюз: " Само с цел да ви дам предполагаем отговор, ние бихме дали отговор, като поведем нато - групово - изпитание, което ще унищожи всяка съветска стандартна мощ, която можем да забележим и идентифицираме на бойното поле в Украйна, а също и в Крим, и всеки транспортен съд в Черно море. "

Предупреждението идва дни откакто Путин изрази мнение, което мнозина поясняват като опасност за по-голяма война сред Русия и Запада.

Запитан дали потреблението на нуклеарни оръжия от страна на Русия в Украйна би въвлякло Америка и НАТО във война, Петреъс съобщи, че това не би било обстановка, задействаща член 5 на Алианса, който приканва за групова защита. Това е по този начин, тъй като Украйна не е част от НАТО - все пак " отговорът на Съединени американски щати и НАТО " би бил в реда на нещата, сподели Петреъс.

Петреъс призна, че вероятността радиацията да обхване страните от НАТО под чадъра на член 5 може би ще се пояснява като нахлуване против член на НАТО.

" Може би можете да визиите подобен случай ", сподели той. " Другият случай е, че това е толкоз ужасяващо, че би трябвало да има отговор - не може да остане без отговор. "

И въпреки всичко Петреъс добави: " Не желаете още веднъж да се стигне до нуклеарна ескалация тук. Но би трябвало да покажете, че това не може да бъде признато по никакъв метод. "

Независимо от това, с възходящия напън върху Путин след украинските завоевания в източната част на страната според декларацията за анексиране от предходната седмица и засилващата се опозиция против напъните за готовност в Русия, Петреъс съобщи, че московският водач е обезверен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР