Съдебната битка между Джони Деп и Амбър Хърд, която следяха

...
Съдебната битка между Джони Деп и Амбър Хърд, която следяха
Коментари Харесай

Мартин Чолаков: Делото между Амбър Хърд и Джони Деп е опит за манипулация и на двете страни


Съдебната борба сред Джони Деп и Амбър Хърд, която следяха милиони хора по света завърши преди часове. Доколко потресаващите разкази и на двамата за принуждение по време на бракът им са достоверни - Станчо Станчев, беседва с психотелесния терапевт Мартин Чолаков.

Физически пострадвания, обвинявания за полово принуждение и кариери на косъм към момента поддържат огъня на най-разпаления спор в света на шоубизнеса за 2022 година Процесът, само че не по Кафка, а по Джони Деп получава своята развръзка до края на месец май. Бившата брачна половинка на звездата - актрисата Амбър Хърд, към този момент месец и половина приковава погледите от правосъдната пейка във Вирджиния. Но от кое място стартира всичко, кой кого упрекна и кой кого съди?

През 2016 година актрисата от " Аквамен " упреква Деп, че е упражнявал принуждение против нея. Двамата се спогаждат и до съд не се стигна. Амбър Хърд получава 7 млн. $ от брачна половинка си и афишира, че ще ги подари за щедрост. Актьорите завършват развода си през 2018 година В момента Джони Деп съди брачната половинка си за серия публикации, в които тя се показва за жертва на домашно принуждение. Според юристите на звездата от " Карибски пирати " това нарушава съглашението, което съпрузите са сключили. Вследствие на тези самопризнания от страна на Хърд, Джони Деп изгубва контракти за 50 млн. $.

Бившите половинки на Деп Уинона Райдър и Ванеса Паради, даже намесената от Амбър Хърд Кейт Мос, отхвърлят обществено Джони Деп да е упражнявал, каквато и да било форма на принуждение върху тях. Лъже ли Амбър Хърд? Какво демонстрира езикът на нейното тяло?

" Един човек, изключително артист, би могъл да прикрие прекалено много неща. Един взор отведен надолу или взор, който от самото начало симулира, че гледа в някаква друга посока, може да бъде индикация, че индивидът се пробва да скрие нещо ", разяснява Мартин Чолаков.

Мартин Чолаков е психотелесен терапевт. Според него държанието на Амбър Хърд е мощно повлияно от обстановката, в която е сложена.

" Има хора и характерови динамичности, които са примерно хистерични. И в тази хистерична предиспозиция могат да се свършват прекалено много неща, които да ни заблудят, че индивидът претърпява твърдо интензивно това, което претърпява, а в действителност да се касае по-скоро за една рекламация. Претенция за внимание ", сподели той.

Според Мартин Чолаков обвиняванията за експанзия против Джони Деп могат да бъдат предпоставени от неговото детство. Небезизвестно е властното държание на майката на Джони Деп в неговото минало.

" Представете си едно дете, което е изплашено от нещо и плаче, само че родителят му не знае, че то плаче. Това дете доста постоянно бива глобено, че демонстрира страстите си. И в случай че това е постоянно, то по някакъв метод се научава да удържа, да задържа тази експресия. И изключително при съществуването на опиати, които по някакъв метод оказват помощ на преградите да паднат, биха могли да доведат до някаква форма на принуждение ", добави той.

" Има една доста забележима садомазохистична динамичност сред двамата. Там се вижда нещо доста особено и то е, че Джони Деп от самото начало гледа в нещо и най-малкото симулира гледане - поставил е слънчеви очила в залата, което може да се интерпретира като някаква форма на предпочитание да скрие нещо. Разпитваната Амбър Хърд доста постоянно се пробва да го гледа, като евентуално търси някакъв прочувствен отклик. Аз персонално виждам едно очевидно предпочитание за свързване по избран метод, което той очевидно отбягва ", сподели Чолаков.

" Според мен, цялото това нещо, което се случва през думите в този развой, е по-скоро един прям опит за операция и на двете страни, тъй като съгласете се, въпреки всичко тук става въпрос за доста милиони ", съобщи експертът.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР