Съдебен медик е задържан за изнасилването на звездата от Дом

...
Съдебен медик е задържан за изнасилването на звездата от Дом
Коментари Харесай

Какво кара маниаците да спят с трупове? Петте най-отвратителни случая на некрофилия

Съдебен доктор е арестуван за изнасилването на звездата от " Дом 2 " след гибелта ѝ. Една от експертизите е разкрила по тялото на Оксана Аплекаева биологични следи от служащия на Истринската морга. Какви са претекстовете на хората, които вършат секс с трупове? Лайф ру се пробва да отговори на този въпрос, разглеждайки петте най-отвратителни случая на некрофилия.
Убийство в името на груповия секс
 Фото © Соцсети

През 2013 година в Джолайт в щата Илинойс, 18-годишната Алиса Масаро решила да осъществя тайната си полова фикция и да преспи с мъртвец. Но, отчитайки това, че момичето не било способно да убие здрав юноша, тя присъединила в осъществяването на пъкления си проект своя 24-годишен съкровен другар Джошуа Майнър и още двама свои познати. Заедно те примамили две жертви в дома на Алиса, където ги задушили.
 Фото © Соцсети

Приятелите по-късно си спретнали колективен секс с труповете. Оргията траяла няколко дни, до момента в който не ги хванала полицията. Поради това, че Алиса не взела участие в убийствата и се съгласила да свидетелства срещу своите другари, тя е наказана единствено на 10 години затвор. Останалите ще гният в пандиза до края на живота си.

Маниакът с разсъдък на талант
 Фото © Соцсети

Едмунд Кемпер от самото си детство е бил подлаган на тормоз от майка си. Не е учудващи, че той е израснал с фантазии за принуждение и не признавал секса без ликвидиране. Той е бил единствено на 15 години, когато умъртвил личните си баба и дядо. Тогава той за първи път схванал, че типа на кръв и мъртви тела мощно го възбужда. Шест години Кемпер прекарал в психиатрия от затворен вид. След това той бил пуснат на независимост, като експертиза посочила, че той се е излекувал. Намирайки се към този момент на независимост той почнал да изкарва детската си завист посредством принуждение върху девойки.

Първото ликвидиране е направил през 1972 година, през март. Взимайки с колата си две девойки, Кемпер ги закарал на пусто място, където ги умъртвил. След това откарал труповете в дома си. Там психопатът се веселил с тях на воля. Отрязал им главите и крайниците, снимал се е за спомен с останките, след което закарал обезобразените тела в планина, където ги закопал. При това би трябвало да се означи, че психопатът е имал разсъдък, много надминаващ този на средностатистическия човек. Той е бил добре просветен и част от локалната интелигенция: майка му е преподавала в университет в Санта Круз.

Последният смъртен случай от кървавата му серия е убийството на личната му майка и нейна другарка. След това той самичък позвънил в полицията и се предал.

Просто се качвах върху тях със смъкнати гащи
 Фото © Соцсети

Кенет Дъглас е работил в морга съвсем 15 години - от 1976 до 1992 година. През това време той се е гаврил полово със стотици трупове. По думите му, от време на време преди секса той е употребявал алкохол и кокаин. Престъпленията му били разкрити, откакто през 2008 година по натрупа на 19-годишно момиче били открити следи от негово ДНК.

В окръжната администрация отказали да признаят виновността в немарливост, заявявайки, че управляващите не могат да носят отговорност за дейностите на редови чиновници. Съдът обаче защитил пострадалите. За това помогнали и показанията на самия Дъглас, който оправдал постъпките си с алкохолизъм. " Качвах се върху тях със смъкнати гащи. Ако не пиех преди работа, нищо такова нямаше да се случи ", споделя Дъглас.

Убиец с култ към обувки

 Фото © Соцсети

Серийният палач Джери Брудос имал извънредно увлечение към женските обувки. Но до 29-годишна възраст неговата пристрастеност се изразявала единствено в обири и снимане на личната му жена в едни и същи обувки. След това обаче в главата на фанатика нещо се счупило и той почнал да убива. Освен това, той почнал да изнасилва труповете в личния си гараж покрай дома си.

 Фото © Соцсети

Първата му жертва е била 19-годишната Линда Слоусън, която работила като продавачка на енциклопедии по жилищата. Тя позвънила на вратата му. Брудос принудително я закарал в мазето си, блъснал я с бухалка и я задушил до гибел. След това разсъблякъл мъртвото тяло и почнал да го обува в обувки от сбирката си. Той отрязал левия крайник на момичето, поставил му обувка и го складирал в хладилни, а по-късно се отървал от останките ѝ.

Със идната си жертва той е правил секс няколко дни поред, от самото начало тялото е висяло на кука, закачена към тавана. Брудос отрязал на жертвата си дясната гръд, а по-късно изхвърлил тялото. Като цяло той е умъртвил четири девойки, за което е наказан на пожизнен затвор и смъртно наказване. През 2006 година Брудос умира от рак.

Най-страшният фанатик в историята на Съединени американски щати
 Фото © Соцсети

Тед Бънди, получил прякора " харизматичният палач ", е един от " най-популярните " фанатици в историята на Съединени американски щати. Този юноша, добре просветен, с привлекателна осанка и забележителен разсъдък, а също и евентуално ослепителен правист, изобщо не приличал на садист-насилник.Но единствено за четири години той е съумял да убие към 50 дами. Да избегне залавянето си на фанатика са му помогнали навиците добити в спешен център за оказване на помощ на жертви на принуждение. И въпреки да е чакал осъществяването на смъртното си наказване цели 10 години, той ката и не се изплъзна на електрическия стол.
 Фото © Соцсети

Най-популярният прийом, употребен от Бънди, с цел да притегли вниманието на девойките към себе си, е бил трикът с гипсираната ръка. Бънди си слагал подправен гипс на ръката, а по-късно пред момиче се опитвал да качи в колата си огромен предмет. Когато девойките предложили помощта си, той с признателност се съгласявал. Когато момичето обаче понечело да му помогне, Бънди я зашеметявал с удар и я откарвал по-далеч от града, където изнасилвал и убивал.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР